Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

«Κυβέρνηση διευθετήσεων»...

Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. καταγγέλλει και απέχει από την «ποδοσφαιρική» ψηφοφορία...

Για «μια κυβέρνηση διευθετήσεων και όχι μεταρρυθμίσεων», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και αναφερόμενος στην τροπολογία που τίθεται το μεσημέρι σε ψηφοφορία στη...
Βουλή για το ποδόσφαιρο, επανέλαβε ότι το κόμμα του θα απέχει από τη διαδικασία.

«Καταγγέλλουμε, δε νομιμοποιούμε και απέχουμε από την σχετική διαδικασία ψήφισης της τροπολογίας», είπε ο Παύλος Χρηστίδης και κατηγόρησε «συνολικά την κυβέρνηση» για «το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο», σημειώνοντας ότι «επέλεξε να ακολουθήσει έναν δρόμο που δεν έχει καμία σχέση με κανονικότητες, με επιτελικό κράτος, με οσα έλεγε ο κ. Μητσοτάκης πριν 2 χρόνια, ότι δεν εκβιάζεται ο ίδιος και η Ν.Δ.».

«Γιατί η κυβέρνηση δεν αλλάζει νόμους με τον ίδιο τροπο, ώστε, να γλιτώνει τους πολίτες από το να τους παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες, να αντιμετωπίζουν τα χρέη τους, τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, τις μειώσεις στο εισόδημα τους;», αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και εκτίμησε  ότι η επίμαχη κυβερνητική νομοθετική  παρέμβαση θα προκαλέσει περαιτέρω συνέπειες. «Αν κάποιοι μιλούν για διχασμό και αυτό αναγκάζει την κυβέρνηση να αλλάξει τους νόμους, τοτε ανοίγει τον ασκό του αιολου. Που ειναι η αξιοκρατία; Η αριστεία; Η διαφάνεια; Οι ενιαίοι κανόνες λειτουργίας; Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους; Εμείς περιμένουμε η δικαιοσύνη να κανει τη δουλειά της και να κρίνει ποιος ειναι ένοχος η αθώος».

«Η Ν.Δ. κάνει λάθος. Φέρνει μια αλλαγή στο νόμο εκ των υστέρων, με έναν τρόπο, ο οποίος δημιουργεί μια πολύ κακή εικόνα για το πως πορεύεται συνολικά, δημιουργωντας ταυτόχρονα, αλγεινές εντυπώσεις σε όσους ασχολούνται με τον ελληνικό αθλητισμό και διχαζοντας τους φιλάθλους των ελληνικών ομάδων», υπογραμμίζει ο κ. Χρηστίδης και εγκάλεσε την κυβέρνηση για παρεμβάσεις πέρα από τις αρμοδιότητές της.

«Νομοθετεί “στο γόνατο”, χωρίς να αφήνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ελεύθερο να προχωρήσει έτσι όπως προβλέπει το αυτοδιοίκητο. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που παρακολουθούμε, με ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά και τελειώνει μέσα στο γήπεδο; Δε γίνεται να αλλάζουν οι νόμοι μέσα σε 24 ώρες με αυτόν τον τρόπο»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου