Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Μαζί, αλλά... χώρια...

Δύο ξένοι στην ίδια πόλη και την ίδια... αίθουσα. Ο λόγος για την Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα στην προσύνοδο των ηγετών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, οι...
πρόεδροι του Κινήματος Αλλαγής και του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρέθηκαν στην ίδια συνεδρίαση, αλλά στην πραγματικότητα ήταν σε διαφορετικούς... κόσμους.

Η Φώφη Γεννηματά πάντως, συνομίλησε ιδιαιτέρως με τη νέα πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μάριν, την πρόεδρο της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, τον Κόνορ Ρουσώ, αρχηγό του Φλαμανδικού Σοσιαλιστικού Κόμματος του Βελγίου και την νέα Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Ελίσα Φερρέιρα, σε μία συνεδρίαση που είχε ούτως ή άλλως έντονο γυναικείο άρωμα.



Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συνοδευόταν από τον νέο συντονιστή του S&D για τα ανθρώπινα δικαιώματα και υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιάννη Δάλμα και την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη, ενώ στα θέματα που συζητήθηκαν ξεχώρισαν αυτά της συμφωνίας Τουρκίας-Λιβύης, του Green Deal και του πολυετούς δημοσιονομικού πλαισίου.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης δε, προετοιμάστηκε το κλίμα και για... έντονη παρουσία Σοσιαλιστών ηγετών και Επιτρόπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής, που προγραμματίζεται για τον ερχόμενο Μάρτιο...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου