Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Κ. Σημίτης : Δεν θα απαντήσει στην πρόσκληση Γεννηματά για το συνέδριο

Κ. Σημίτης : Δεν θα απαντήσει στην πρόσκληση Γεννηματά για το συνέδριο | in.grΚλειστά εξακολουθεί να κρατά τα χαρτιά του ο Κώστας Σημίτης σχετικά με το αν θα παραστεί η όχι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο κ. Σημίτης δεν θα απαντήσει γραπτά στην πρόσκληση της Φώφης Γεννηματά, ενώ παραμένει άγνωστο το αν και ποια στιγμή θα παρευρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Είναι προφανές ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλει να αποτελέσει θέμα η στάση που θα κρατήσει, ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι σχετικές συζητήσεις. Δεν είναι μάλιστα λίγα τα στελέχη που υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός που συναντήθηκε την Τρίτη με τη Φώφη Γεννηματά, έχει ήδη κάνει σαφή, καθυστερώντας να ξεκαθαρίσει το αν θα παραστεί η όχι στο συνέδριο,  τον προβληματισμό του για την κατάσταση του χώρου.

Στο επιτελείο της Χαριλάου Τρικούπη εξακολουθεί, όπως και σε πολλά στελέχη του χώρου, να επικρατεί η αίσθηση ότι ο κ. Σημίτης θα δώσει το παρών στο συνέδριο. Όμως ένα τέτοιο σαφές μήνυμα από την πλευρά του δεν έχει υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου