Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του ONE;

Αν και δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση για την πανελλαδική πρεμιέρα του ONE Channel, ήδη στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται πολύ έντονα η 11η του Νοέμβρη. Το πρόγραμμα έχει ήδη διαμορφωθεί σε μεγάλο του κομμάτι ενώ και τα τεχνικά ζητήματα φαίνεται πως έχουν διευθετηθεί.
Έτσι, σύμφωνα με όλα τα τελευταία δεδομένα, το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού θα ξεκινάει νωρίς το πρωί με μια καθαρά ενημερωτική εκπομπή, την οποία θα παρουσιάζουν οι Ντίνος Σιωμόπουλος, Θανάσης Φουσκίδης, Μπάγια Αντωνοπούλου και Δάφνη Καραβοκύρη.
Αμέσως μετά, πιθανότατα στις 10.00, τη σκυτάλη θα παίρνει η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ ακριβώς στις 12:00 το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστές τους Γιώργο Χουδαλάκη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Τζίνα Μοσχολιού.

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, το οποίο θα αρχίζει στις 14:00, θα παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη.
Καθημερινά, ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τη συνδρομή του Παναγιώτη Τζένου και του Θανάση Μαυρίδη και με μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα και με πολιτικούς σχολιαστές θα παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή, ενώ το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, με πιθανότερη ώρα έναρξης στις 20.30, θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.
Στην προσπάθεια το κανάλι να κυριαρχήσει στον τομέα της ενημέρωσης, οι πληροφορίες θέλουν να εντάσσεται στο πρόγραμμα ζωντανή ενημερωτική εκπομπή κατά τη διάρκεια της νύχτας, με το μεταμεσονύκτιο δελτίο να μην έχει έναν παρουσιαστή, αλλά να είναι με βάρδιες.
Το πρόγραμμα του ONE θα περιλαμβάνει και αθλητική επικαιρότητα, καθώς ο Μιχάλης Τσώχος θα παρουσιάζει ειδική εκπομπή το Σάββατο με όλα τα σπορ, με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να παίρνει την σκυτάλη για την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή με πολλούς καλεσμένους.
Σε ό,τι αφορά το αμιγώς αθλητικό περιεχόμενο, το ONE θα προβάλλει μαγνητοσκοπημένους αγώνες Super League αλλά και αγώνες μπάσκετ.
Τέλος, θέση στο πρόγραμμα του καναλιού θα πάρει και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με τη γνωστή εκπομπή του «Πακέτου», ενώ «πολύ κοντά» στο κανάλι βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης όσο και η Σάσα Σταμάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου