Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Τρίβουν τα χέρια στο ΚΙΝΑΛ για τα αυτογκόλ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Τρίβουν τα χέρια τους στο ΚΙΝΑΛ για τα απανωτά αυτογκόλ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΤρίβουν τα χέρια τους στο ΚΙΝΑΛ για τα απανωτά αυτογκόλ του Μαξίμου και των επιτελών του, αφού το σχέδιο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την κωδική ονομασία «διαλύστε το ΚΙΝΑΛ» απέτυχε παταγωδώς και γύρισε μπούμερανγκ στους εμπνευστές του.
Στην αποτυχία του σχεδίου βοήθησαν και οι αλαζωνικές δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης, όπως του Χριστόφορου Βερναδάκη - φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στις πρόσφατες μεταγγραφές του Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, που προκάλεσαν όχι μόνο τη συσπείρωση του κόμματος, αλλά και σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα στο κυβερνών κόμμα. 

«Αμφιβάλλω αν το ΚΙΝΑΛ θα καταφέρει να μπει καν στη Βουλή», είχε πει πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Επικρατείας, προκαλώντας την οργή των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και ενόχληση σε στελέχη της Κουμουνδούρου, που του χρεώνουν την αποτυχημένη τακτική άλωσης του ΚΙΝΑΛ.
Σήμερα υπέπεσε σε νέο αυτογκόλ, δηλώνοντας ξανά σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «η εκτίμησή μου είναι ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να μην εκπροσωπηθεί στην επόμενη Βουλή».
Ενώ παράλληλα αποκάλυψε τον διακαή πόθο του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι άλλος από την είσοδο του κόμματος του Βελόπουλου, στην βουλή για να δυσκολέψει την επίτευξη της αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, διαφαίνεται η πιθανότητα της εκπροσώπησης του κόμματος Βελόπουλου στη Βουλή.
Τις δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναδάκη σχολίασε στο parapolitika.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. 
«Κανείς εδώ και χρόνια δεν ασχολείται σοβαρά με τις φαιδρότητες του κ. Βερναδάκη. Τις τελευταίες μέρες ούτε καν στο ίδιο του το κόμμα. Για αυτό έχει μια ιδιαίτερη νευρικότητα και έχει ξεφύγει....», τόνισε ο ο Παύλος Χρηστίδης. 
«Το βράδυ των εκλογών προβλέπω ότι φεύγοντας θα τον ξεχάσουν κλειδωμένο εκεί στο υπόγειο του Μαξίμου!», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου