Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Στη δωρεά της θεατρικής σκηνής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Τραγαίας προχώρησε η οικογένεια Ιωάννη Ματζάκου, στη μνήμη του μικρού Παναγιώτη που άδικα έχασε τη ζωή του στα 13 του χρόνια...

theatriki skini lykeio tragaias dorea 3Για τη δωρεά της θεατρικής σκηνής η εκπαιδευτική κοινότητα του Λυκείου Τραγαίας ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Ματζάκου επισημαίνοντας:
«Κατά τη φετινή σχολική χρονιά το Σχολείο μας τιμήθηκε με μια ιδιαίτερη προσφορά. Συγκεκριμένα, η οικογένεια του κ. Ιωάννη Ματζάκου και της κ. Ερωφύλης Σιδερή χρηματοδότησε εξ ολοκλήρου το έργο της κατασκευής της θεατρικής σκηνής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου μας, στη μνήμη του γιου τους Παναγιώτη Ματζάκου.
Η προσφορά αυτή αποτελεί για το Σχολείο μας και την ευρύτερη τοπική κοινότητα πολύτιμη αρωγή για την εκπλήρωση της πολιτιστικής τους αποστολής. Στον χώρο αυτό θα διεξάγονται πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις και γιορτές, που αποτελούν σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής πραγματικότητας.

theatriki skini lykeio tragaias dorea 6
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/-τριες του Γενικού Λυκείου Τραγαίας ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Ματζάκου – Σιδερή για την ευγενική χορηγία τους προς το σχολείο μας».
theatriki skini lykeio tragaias dorea 4
Να σημειωθεί ότι εμπνευστής του έργου (της θεατρικής σκηνής στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου) είναι η κ. Ερωφίλη Σιδερή και κατασκευαστής, με καλλιτεχνική ευαισθησία, ο γλύπτης κ. Δημήτρης Βάρσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου