Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Σωματείο Ξενοδόχων Νάξου.

Με συμμετοχή μελών και φίλων της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση που διοργάνωσε για τη νέα χρονιά το διοικητικό συμβούλιο του επαγγελματικού σωματείου . Για μια ακόμη φορά μέλη και φίλοι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν ο ένας στον άλλο, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τα δεδομένα, αλλά και όσα αναμένονται την επικείμενη τουριστική περίοδο  Το διοικητικό συμβούλιο επιθυμώντας να συμβάλει και η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου προκειμένου η μαθήτρια Ανδριάννα να έχει την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία μετά από το ατύχημα που της συνέβη έβαλε αντίτιμο εισόδου 10 ευρώ στην εκδήλωση και τα έσοδα θα διατεθούν γι αυτόν το σκοπό.

Ο πρόεδρος, Βαγγέλης Κατσαράς, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου, καθώς και σε δράσεις που θα αναπτυχθούν ή θα συνεχιστούν τη νέα χρονιά. Επισήμανε τη σπουδαιότητα που έχει η ποιότητα παροχής των υπηρεσιών για κάθε επισκέπτη της Νάξου, ενώ ιδιαίτερη ήταν η αναφορά για την πρωτοβουλία που είχε η Ένωση Ξενοδόχων, που
πλαισιώθηκε και από το σύνολο των επαγγελματικών φορέων του νησιού για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με πρώτο τον περιπατητικό, σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με κύριο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε πλούσια δώρα, φαγητό και διασκέδαση με ζωντανή μουσική από τους Νίκο Κάραλη και Άγγελο Μαστρογιαννόπουλο.

Οι υποψήφιοι για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν και σε αυτήν την εκδήλωση, όπως και σε αρκετές ακόμη που είχαν προηγηθεί από άλλα σωματεία και συλλόγους, δυναμικό "παρών", όμως αυτή τη φορά ήταν σχεδόν όλοι - πλην ενός- οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκεί...

Βασίλης Βρούτσης, Ιάκωβος Γιακουμής, Δημήτρης Λιανός, Μιχάλης Τουλούπης, Λεονάρδος Χατζηανδρέου, παρόντες, αλλά κρατώντας "αποστάσεις ασφαλείας", αφού ήταν διασκορπισμένοι σε διαφορετικά τραπέζια.

Εκεί και ο Γιάννης Μαργαρίτης, επί χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου - έπαρχος Νάξου και υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές με τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, Μιχάλης Μαρούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, Βαγγέλης Παντελιάς, αλλά και ο πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Γιώργος Βακόνδιος, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους το σωματείο των Ξενοδόχων Νάξου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου