Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΣΤΟ 90% Η ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΓΙΑ ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η Νάξος «βουλιάζει» από τουρίστες -Αναβάθμιση των υποδομών ζητούν οι επιχειρηματίες [εικόνες & βίντεο] Πηγή: Η Νάξος «βουλιάζει» από τουρίστες -Αναβάθμιση των υποδομών ζητούν οι επιχειρηματίες.

Η Νάξος «βουλιάζει» από τουρίστες -Αναβάθμιση των υποδομών ζητούν οι επιχειρηματίες [εικόνες & βίντεο]
Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό από τις αφίξεις του Μαΐου. Ενδεικτικά στη Νάξο τον μήνα Μάιο η τουριστική κίνηση παρουσίασε αύξηση κατά 28% σε σχέση με πέρυσι.
Την ίδια ώρα οι κρατήσεις στις ξενοδοχειακή μονάδες του νησιού εμφανίζουν αύξηση κατά 23% με την πληρότητα για τον μήνα Ιούνιο να αγγίζει το 70%.
Limit up αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο με την πληρότητα να φτάνει το 90%.

Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας και κατά συνέπεια και του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού παραμένουν οι υποδομές.
Οπως αναφέρουν και οι επιχειρηματίες του Τουρισμού μόνο με την αναβάθμιση των υποδομών θα μπορέσει η χώρα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των τουριστών και κάθε χρόνο να προσελκύει όλο και περισσότερους.
Η τουριστική εικόνα στη Νάξο από τον Βαγγέλη Κατσαρα, πρόεδρος ξενοδόχων του νησιού και τον Σταμάτη Καπίρης τουριστικό πράκτορα


Πηγή: Η Νάξος «βουλιάζει» από τουρίστες -Αναβάθμιση των υποδομών ζητούν οι επιχειρηματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου