Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Νάξος - Α. Βασαλάκης: «Προχωρήσαμε σε κοινή ανακοίνωση με αγαστή συνεργασία ανάμεσα στις δύο γραμματείες, Νησιωτική Πoλιτεία – Πολίτες για τα Νησιά μας,»

Ο δημοτικός σύμβουλος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Αντώνης Βασαλάκης, εκ μέρους της δημοτικής κίνησης «Πολίτες για τα νησιά μας», μίλησε στον Aegean Voice 107.5 στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή η κοινή ανακοίνωση των δύο δημοτικών παρατάξεων (Νησιωτική Πoλιτεία – Πολίτες για τα Νησιά μας) με την οποία εξήγησαν το ομόφωνο της ψήφου στην τελευταία συνεδρίαση (09/03) του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη εποχικού προσωπικού .
Στην διάρκεια της συνέντευξης:
Καυτηρίασε την στάση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Φώτη Μαυρομάτη, μιλώντας για αυταρχισμό και ζήτησε την παρουσία του κόσμου στα δημοτικά συμβούλια ως μορφή πίεσης προς τη Δημοτική Αρχή. 
Εκανε αναφορά σε θέματα κυρίως της καθαριότητας και υποστελέχωσης του δήμου στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ εθιξε για μία ακόμη φορά το πρόβλημα που υπάρχει στο θέμα της ύδρευσης από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλεψη αντίδρασης στις βροχές που χρόνο με το χρόνο μειώνονται…


 Ανέφερε δε ότι ως δικαιολογία προβάλλεται ότι «μόνιμα φταίνε οι υπάλληλοι» και «οι της δημοτικής αρχής περιμένουν από κάποιον να τους δώσει λύση…» 
«Αυτό θα πρέπει να σταματήσει γιατί δεν υπάρχει κάποιο όραμα ή πλάνο, οπότε πώς να εμπνεύσουν τους υπαλλήλους τους…», καυτηρίασε ο κ. Α. Βασαλάκης και επισήμανε ότι «θα πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους», τονίζοντας, ότι «ήρθε η ώρα να γλυτώσουμε από τη λαίλαπα της παρούσας δημοτικής Αρχής…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου