Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

O Πανναξιακός , στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που έχουν προγραμματιστεί, επισκέφθηκε τον αρχαίο Ναό της Δήμητρας και στη συνέχεια όλη η ομάδα γευμάτισε στο Σαγκρί.

pannaxiakos sagri 1O Πανναξιακός μετά την σημαντική νίκη της πρεμιέρας επί του Αίαντα, και στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που έχουν προγραμματιστεί, επισκέφθηκε τον αρχαίο Ναό της Δήμητρας και στη συνέχεια όλη η ομάδα γευμάτισε στο Σαγκρί.
Η διοίκηση του συλλόγου στο πλαίσιο κοινωνικών δράσεων που έχει σχεδιάσει για την νέα σεζόν, είχε προγραμματίσει επίσκεψη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και ξενάγηση στον αρχαίο ναό της Δήμητρας.

pannaxiakos sagri 2
Στη συνέχεια η ομάδα επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο όπου οι Ελληνίδες και ξένες αθλήτριες του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να μάθουν ιστορικά στοιχεία και να ξεναγηθούν από τον έμπειρο ξεναγό κ. Δημήτρη Κανδύλη.
pannaxiakos sagri 3
Στη συνέχεια η ομάδα συνοδεία του προέδρου κ. Γιώργου Ποτικιάν και των Αντώνη Μανδηλαρά (αντιπρόεδρος), Μπάμπη Ιωσηφίδη (γενικός αρχηγός) και του Δημήτρη Μιχαήλ ( υπεύθυνος λέσχης και υλικού) γευμάτισε στο γραφικό χωρίο της Νάξου, στο Σαγκρί σε γεύμα που ήταν προσφορά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Τζώννης» Νίκου Τρανούδη και του χορηγού επικοινωνίας και προωθητικού υλικού κ. Γιώργου Μιχαήλ της Absolut Concept.
pannaxiakos sagri 4
Στο τραπέζι τα κορίτσια και τους προπονητές της ομάδας τους περίμενε μία έκπληξη καθώς όλοι βρήκαν στη θέση τους ένα σουπλά τυπωμένο με την φωτογραφία τους και το όνομα τους, φυσικά από την Absolut Concept.
Η μετακίνηση της ομάδας στο Ναό της Δήμητρας και στο Σαγκρί ήταν προσφορά από την Naxos Bus Transfer, χορηγού της ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ.
pannaxiakos sagri 5
naxos time

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου