Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την αλήθεια.

Κάθε μέρα που περνάει, ολονέν και περισσότεροι Έλληνες πείθονται, πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι μόνο δεν προωθεί την αλήθεια, την αποφεύγει, την καταπατά, την συγκαλύπτει και τη φοβάται! 
Σήμερα το βράδυ συζητιέται η πρόταση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που θα υποστηριχθεί και από τα άλλα κόμματα, για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα ερευνήσει τις αθέμιτες επεμβάσεις στη Δικαιοσύνη του Πάνου Καμμένου (και όχι μόνο) σε συγκεκριμένη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών (και όχι μόνο).
Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τη μεγάλη μάχη για να στηρίξει τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο. Προφανώς, για λόγους ιδεολογικής… αριστερής συνέπειας! Θα ισχυριστούν, δηλαδή:


• ότι δεν είναι κακό πράγμα ένας ολόκληρος υπουργός Άμυνας να συνομιλεί με ισοβίτη κρατούμενο,
• να προσπαθεί να τον πείσει να καταθέσει, ανακριβώς, σε βάρος τρίτου προσώπου (όποιο και αν είναι αυτό), γιατί έτσι νομίζει ότι συμφέρει τον υπουργό Άμυνας και τη λοιπή κυβέρνηση,
• ότι δεν είναι κακό πράγμα να συνομιλεί ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος με τον ίδιο ισοβίτη κρατούμενο και
• να προσπαθεί και αυτός να το πείσει να κάνει την ίδια «βρώμικη δουλειά» και προφανώς να μην ανησυχεί γιατί ο Τσίπρας θα μείνει στην εξουσία 10 χρόνια για να τον καλύπτει! Στη «βρώμικη δουλειά».
Επίσης θα ισχυριστούν για λόγους ιδεολογικής… αριστερής συνέπειας και ηθικού προνομίου της Αριστεράς:
• ότι δεν είναι κακό πράγμα μια ολόκληρη προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά να προσπαθεί να επισκεφθεί τον ίδιο ισοβίτη κρατούμενο(!) βαθιά μεσάνυχτα,
• για να τον πείσει, αυτή, αυτόν, να κάνει την ίδια «βρομοδουλειά» που του προτείνει και παροτρύνει ο υπουργός Άμυνας.
Έχω υποστηρίξει, επανειλημμένα, ότι μέσα στην κυβέρνηση και στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν άνθρωποι με δημοκρατική πορεία, με συμμετοχή σε αληθινούς αγώνες και με φρόνημα βαθύτατα δημοκρατικό. Σ’ αυτούς έχω κατατάξει και τον συμπατριώτη μας τον Αντώνη Μπαλωμενάκη. Τον γνωρίζω από τα χρόνια της δικτατορίας. Τότε εκείνος φοιτητής της Νομικής και εγώ νεαρός δικηγόρος, που είχα αναλάβει να υπερασπιστώ τα δημοκρατικά αιτήματα της νεολαίας.
Φαίνεται, πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατάς την αξιοπρέπειά σου και να είσαι στέλεχος του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ. Χθες, ομολόγησε ότι συναντά τους μάρτυρες πριν την εμφάνισή τους στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία. Όπου είναι Πρόεδρος.
Κρίμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου