Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Το τερμάτισε η κυβέρνηση: Για όλα φταίει ο... Μητσοτάκης Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέταξε τη ΔΑΚΕ να συνεχίσει την απεργία λέει ο Σκουρλέτης. Ο Καμμένος βλέπει φίλους του προέδρου της ΝΔ να αγοράζουν απορριματοφόρα

to-termatise-i-kubernisi-gia-ola-ftaiei-o-mitsotakisΗ ομόφωνη απόφαση της ΠΟΕ - ΟΤΑ να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις της ,αρνούμενη να πειστεί από τις υποσχέσεις ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού, για τους συμβασιούχους της καθαριότητας, αιφνιδίασε το Μέγαρο Μαξίμου που σχεδόν προεξοφλούσε την θετική αποδοχή των προτάσεων του.
Στο κυβερνητικό στρατόπεδο με συντονισμένες ανακοινώσεις και tweet ακόμη και του Πάνου Καμμένου επιρρίπτουν την ευθύνη για την συνέχιση της απεργίας των συμβασιούχων καθαριότητας στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διέταξε γιαυτό την ΔΑΚΕ!  
Η ευθύνη ανήκει στην κυβέρνηση στον Τσίπρα ανταπαντούν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με ελαφρά ειρωνεία σημειώνουν πως ακόμη κι αν το ήθελαν δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόφαση καθώς στην 11μελή εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ μόνον 3 ανήκουν στην ΔΑΚΕ.

Σκουρλέτης: Ο Μητσοτάκης διέταξε την ΔΑΚΕ να συνεχίσει την απεργία   

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορούν τη ΝΔ ότι στηρίζει την απεργία και κάνει ζημιά στους εργαζόμενους με απώτερο στόχο η αποκομιδή των απορριμμάτων να ανατεθεί σε ιδιώτες. Ωστόσο εκτιμούν ότι η απεργία θα «ξεφουσκώσει» και μετά την Πέμπτη θα αποκατασταθούν τα πράγματα. 
Ο υπουργός Εσωτερικών Πανος Σκουρλέτης μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΠΟΕ -ΟΤΑ, κατηγόρησε ευθέως τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως διέταξε την ΔΑΚΕ να στηρίξει συνέχιση των κινητοποιήσεων, «με σκοπό τη προώθηση επιχειρηματικών συμφερόντων στη καθαριότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου