Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Δημήτρης Καρούσης. Η ομάδα μας είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση της Νάξου.

karousisΤον τρόπο που θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί το αθλητικό σωματείο του Πανναξιακού ΠΑΟΝ ανέλυσε στη Γενική Συνέλευση της ομάδας την Κυριακή το πρωί, ο διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης.
Όπως είπε, είναι πολύ εύκολο από την κορυφή, μια ομάδα βόλεϊ να απαξιωθεί, όταν στηρίζεται μόνο σε λιγοστούς ανθρώπους οι οποίοι κάποια στιγμή δεν μπορούν να προσφέρουν. Ο κ. Καρούσης ανέφερε αρκετά παραδείγματα όπου ομάδες της Α΄ Εθνικής κατηγορίας απαξιώθηκαν εντελώς όταν σταμάτησαν να τις χρηματοδοτούν οι "λίγοι".
Πρόσθεσε, ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νάξου είναι η ζωντανή διαφήμιση του νησιού και αυτός είναι ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος που θα πρέπει να στηριχτεί από τους επιχειρηματίες και τους φορείς του νησιού.

"Η ομάδα μας είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση της Νάξου. Αν η ομάδα μας βυθιστεί και απαξιωθεί θα είναι μεγάλο οικονομικό πλήγμα για τη Νάξο. Πολλοί είναι οι τόποι, που έχουν γίνει γνωστοί μέσα από τον αθλητισμό και τις ομάδες τους" εξήγησε και πρόσθεσε ότι ο Πανναξιακός έχει παίξει σε μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό, κάνοντας παντού γνωστό το νησί. Συμπλήρωσε επίσης ότι πολύ μεγάλη διαφήμιση, γίνεται και μέσα από τα κανάλια και τις απευθείας μεταδόσεις των αγώνων. "Αυτός ο τηλεοπτικός χρόνος δεν πληρώνεται με τίποτα και αυτό θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν" υπογράμμισε.
Ο Δημήτρης Καρούσης πρότεινε να βρεθούν δέκα επιχειρηματίες του νησιού να αναλάβουν από μια παίκτρια, ούτως σώστε η Νάξος να έχει μια αξιόμαχη ομάδα. "Να βρεθούν δέκα πατριώτες και να αναλάβουν από μια παίκτρια. Εγώ θα είμαι ένας από αυτούς. Περιμένουμε άλλους εννέα. Θα πρέπει η ομάδα μας να παραμείνει στην Α΄ Εθνική κατηγορία, γιατί αυτό μεταξύ άλλων θα ωθήσει τουριστικά το νησί. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί που κάνουν "μεγάλα" πράγματα είναι πάντοτε οι λίγοι".
Στη συνέχεια της τοποθέτησης του ο κ. Καρούσης αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο δήμο το Φεβρουάριο με θέμα τη χρηματοδότηση της ομάδας. "Επισκέφτηκα το δήμο με σκοπό να τους εξηγήσω ότι όταν απαξιώνεται ο αθλητισμός, απαξιώνεται και το νησί ολόκληρο. Οι επιχειρηματίες επειδή βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, θα μπορούσε ο δήμος να στηρίξει την ομάδα και μέσα από τη δραστηριότητα της, παράλληλα να προβάλει το νησί".
Ο Ναξιώτης διαφημιστής πρότεινε τέλος μέσα από τον Πανναξιακό (ΠΑΟΝ) να δημιουργηθούν τα road show, μέσα από τα οποία θα υπάρξει η δυνατότητα να πληρώνονται οι μετακινήσεις της ομάδας και κάποια άλλα έξοδα. "Θα φτιάξουμε ένα έντυπο για το νησί με τους επιχειρηματίες -οι οποίοι θα είναι οι χορηγοί- και θα το μοιράζουμε στις διάφορες πόλεις που θα πηγαίνει η ομάδα να παίξει" εξήγησε και κάλεσε για ακόμα μια φορά τους επιχειρηματίες και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου να σταθούν έμπρακτα πλάι στην ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου