Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Πεταλωτής: «Ο Βενιζέλος, παρά τις αντιρρήσεις μου για την ταύτιση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ εκείνη την εποχή, πρόσφερε πολλά για έξοδο της χώρας από κρίση»

Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη μίλησε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής, που αναφέρθηκε και στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
Ειδικότερα, ο κ. Πεταλωτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, σημείωσε πως «όταν υπάρχει οργανωμένο κόμμα δυστυχώς υπάρχουν μηχανισμοί που είναι συνυφασμένοι με τη λειτουργία των κομμάτων αλλά όταν χρησιμοποιούνται οι μηχανισμοί αυτοί με άσχημο τρόπο τότε είναι θέμα δημοκρατίας».

«Η κεντροαριστερά έχει λόγο ύπαρξης», είπε ο κ. Πεταλωτής και αναφερόμενος στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος διατηρεί επιφυλάξεις για τον κ. Παπανδρέου τόνισε: «Ο κ. Βενιζέλος παρά τις αντιρρήσεις που και εγώ είχα εκφράσει πάντα με θεσμικό τρόπο και σε υψηλούς τόνους για την ταύτιση του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή με τη Ν.Δ ο κ. Βενιζέλος έχει προσφέρει πολλά για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Όλοι όσοι στηρίξαμε καθημερινά τη χώρα τη διετία 2009-2012 μόνοι μας απέναντι στην κοινωνία που δικαίως αντιδρούσε και ήταν οργισμένη , στα μίντια και σε επιχειρηματικούς κύκλους εκεί τότε δείξαμε ότι πραγματικά δεν βάλαμε το πολιτικό κόστος σε πρώτη προτεραιότητα αλλά τη χώρα».
Παράλληλα, ο κ. Πεταλωτής κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για την υποκριτική στάση που κρατά «λέγοντας παραμύθια στον κόσμο για το ΔΝΤ, όταν ο ίδιος παρακαλά να συμμετάσχει στο πρόγραμμα». «Αν δεν υπήρχε το ΔΝΤ η χώρα θα είχε χρεοκοπήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου