Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

ΔΥΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ..διοργανώνει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Πόλεως Νάξου.

megaloxari ekklisiaΜονοήμερη εκδρομή στην Τήνο ανήμερα της Πρωτομαγιάς και εξαήμερη εκδρομή στα μέσα Μαΐου σε Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη και γύρο του Αγίου Όρους διοργανώνει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Πόλεως Νάξου.
Όσοι επιλέξουν να συμμετέχουν στην πρώτη εκδρομή, θα αναχωρήσουν με το Μπλου Σταρ Νάξος στις 9 το πρωί και θα φτάσουν στην Τήνο στις 10:30. Εκεί θα συνδυάσουν προσκύνηση- τάμα στην Παναγία Μεγαλόχαρη με την τελούμενη Ιερά Παράκληση. Αναχώρηση από Τήνο στις 17:30 και άφιξη στην Νάξο στις 7 το απόγευμα.
Η τιμή (από 13 ετών και πάνω) μετ’ επιστροφής είναι 30€/άτομο. Για παιδιά από 4 έως 12 ετών 15€/άτομο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από όλα τα πρακτορεία της πόλεως και από την επιτροπή ανήμερα της Πρωτομαγιάς στην μικρά προβλήτα.
Εκδρομή στην Μακεδονία

Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη και κρουαζιέρα – γύρο του Αγίου Όρους περιλαμβάνει η 6ήμερη εκδρομή που διοργανώνει από τις 7 μέχρι τις 13 Μαΐου ο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής.
Αναχώρηση Κυριακή 7 Μαΐου στις 18:00 με το Μπλου Σταρ. Επιστροφή Σάββατο 13 Μαΐου στις 17:30. Τιμή οικονομικής θέσης στο πλοίο μετ’ επιστροφής 470€. Περιλαμβάνει: 1) Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νάξος-Πειραιά μετ’ επιστροφής. 2) Κλιματιζόμενα λεωφορεία. 3) Τρεις διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο GALAXY HOTEL 4* με δωμάτια με θέα την θάλασσα στο κέντρο της Καβάλας. 4) Δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό και δείπνο στο ξενοδοχείο EL GRECO HOTEL 3* στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 5) Εισιτήρια τρένου διά θρακικά Τέμπη (Ξάνθη – Σταυρούπολη) και 6) Κρουαζιέρα Αγίου Όρους.
Δήλωση συμμετοχών στο τηλέφωνο 22850/22895 (οικία π. Αποστόλου).
Στην εκδρομή αυτή δεκτοί και οι επιθυμούντες ΠΑΡΙΟΙ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22850/22895 (οικία π. Αποστόλου Βελώνη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου