Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Νοσοκομείο Νάξου: Η Alpha Bank πρόσφερε ιατροφαρμακευτικό υλικό.

 Χθες το πρωί σε μία σεμνή τελετή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η Alpha Bank σε συνεργασία με την «Άγονη γραμμή Γόνιμη» πρόσφερε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. 
Κίνηση που έγινε στο πλαίσιο της Εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την υγεία» που σχεδιάστηκε το 2014 και το οποίο πραγματοποιείτε σε συνεργασία με την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Άγονη Γραμμή Γόνιμη». Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Επικοινωνίας – Μεταφορών και Ακτοπλοϊας κου Ιωάν. Μαργαρίτη, του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κου Μ. Μαργαρίτη, του Αναπληρωτή Διευθυντή του Νοσοκομείου κου Κ. Απιδόπουλου και βέβαια στελεχών του τοπικού καταστήματος της τράπεζας Alpha έγινε η παράδοση του εξοπλισμού.
Η παράδοση έγινε παρουσία της Μαρίας Παπαγεωργίου (διευθύντριας διευθύνσεως καταστημάτων νήσων Αιγαίου και Κρήτης) και του κυρίου Στέφανου Νόλλα (Προέδρου της ΑΜΚΕ Άγονη Γραμμή Γόνιμη) και περιλαμβάνει « ασύρματο τεστ κοπώσεως Cardioline Cubestress Life, κυλιόμενο τάπητα Cardiomed Threadmills (για το οποίο θα ακολουθήσει εκπαίδευση και εγκατάσταση από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας) και Holder Ρυθμού Aspel HolCARD 24W-A812. Μάλιστα, στην σχετική τελετή το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου της Μητρόπολης Παροναξίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου