Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 Με μεγάλη επιτυχία   πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής  πίτας της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) , την Κυριακή στις 19/2/17, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.
  Η εκδήλωση άνοιξε με Απεραθίτικα κοτσάκια από την Σοφία Πρωτονοταρίου απ τ' απεράθου, στο τραγούδι, τον  Μανόλη Τουμπακάρη από τον Κυνίδαρο στο λαούτο, το Μιχάλη Παρτσινέβελο απ' τη Μέση στο βιολί. Τα κοτσάκια γράφτηκαν για την ΟΝΑΣ, από την Σταμάτα Φραγκίσου Σταυριανού απ τ' απεράθου.Την εκδήλωση  παρουσίασε η Γ.Γραμματέαςτης ΟΝΑΣ  Ζιούλη Ευανθία  και τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΟΝΑΣ,
Μαρκος Μαργαρίτης όπου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Στη συνέχεια, τίμησαν τον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (ΕΑΣ), Δημήτρη Κάπούνη, για την προβολή του πρωτογενούς τομέα του νησιού, για τη συμβολή και την ενίσχυση του τουριστικού τομέα και για την ανάδειξη ηθικών αξιών και συμπεριφορών.
     Τέλος,  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας,  κ.κ. Γεώργιος, μαζί με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Παροναξίας και τον αιδεσιμότατο Χρήστο Λογαρά, ευλόγησαν την βασιλόπιτα, παρουσία του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου,του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, του δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου, του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και Γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Νησιωτικών Χώρων του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βλασερού, των  Δημοτικών Συμβούλων Γαλατσίου, του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και έπαρχο Νάξου, Γιάννη Μαργαρίτη, των εκπροσώπων  Συλλόγων και πλήθους  κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου