Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΕΓΕ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ.

 ΄Εγινε  το απόγευμα της Τρίτης, η συνάντηση αντιπροσωπείας από την  Νάξο,με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου για το ζήτημα του ΚΕΓΕ. Εκτός από τους εκπροσώπους από το Σαγκρί (  πρόεδρος Στέλιος Σκορδιαλός, τοπ.σύμβουλος Ιωάννης Σκουλούδης και ο π. Ιωάννης Μαϊτός), συμμετείχαν και οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, της Νησιωτικής Πολιτείας Νίκος Μαϊτός και των Πολιτών για τα Νησιά μας Βασίλης Βρούτσης, καθώς και ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός.
Μετά από συζήτηση που έγινε για τη μέχρι τώρα πορεία που είχε το θέμα και αφού επισημάνθηκε από την αντιπροσωπεία της Νάξου, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η δωρεά των ακινήτων από το υπουργείο στο δήμο, από την πλευρά του ο υπουργός ενημέρωσε ότι θα αποσταλεί έγγραφο προς το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο οποίο θα προσδιορίζεται νέο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εντός του οποίου θα πρέπει να υλοποιηθεί η δέσμευση που έχει ο δήμος για το νέο κτίριο του ΚΕΓΕ ώστε να εκπληρωθεί ο όρος της ανταλλαγής που είναι σε εκκρεμότητα.

Ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δεν παρέστη στη συνάντηση, αλλά και κανείς εκπρόσωπος της δημοτικής πλειοψηφίας, ώστε να γνωστοποιηθεί η θέση της επί του θέματος, παρότι η Επιτροπή Διεκδίκησης και Αγώνα τον κάλεσε εκ νέου..

Την ικανοποίησή τους για την έκβαση που είχε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Νάξου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, για το ζήτημα του ΚΕΓΕ Νάξου, εξέφρασαν μιλώντας αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της στο Cyclades Voice, ο Νίκος Μαϊτός και ο Βασίλης Βρούτσης, που συμμετείχαν σε αυτήν.Το υπουργείο πρόκειται να θέσει νέο χρονοδιάγραμμα προκειμένου να υλοποιηθεί η υποχρέωση που έχει ο δήμος, αναφέρει ο Νίκος Μαϊτός, επισημαίνοντας ότι με την απουσία του ο δήμαρχος προφανώς απέφυγε κάθε δέσμευση από την πλευρά του. Ο κόσμος της Νάξου και οι αγρότες ιδιαίτερα θα πρέπει να διεκδικήσουν από τη δημοτική πλειοψηφία την ανέγερση και λειτουργία του ΚΕΓΕ, δηλώνει ο Βασίλης Βρούτσης. 
πηγή Δανάη Μαύρου

1 σχόλιο:

  1. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟ!!!
    ΛΙΜΑΝΙΙΙΙΙ!!!!
    ΔΡΟΜΟΙ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΟΟΟΟΟ!!!
    ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΗΗΗΗΗ!!!!
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ "ΚΕΓΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΓΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου