Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

«Γυαλιά καρφιά» πάλι τα Εξάρχεια! «Μάχες» κουκουλοφόρων και ΜΑΤ μετά την πορεία μνήμης του Γρηγορόπουλου

epeisodia_eksarxia_0612ΑΛΗΘΕΙΑΑ ΤΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ??????
Φωτιές, πέτρες, βόμβες κρότου-λάμψης, χημικά και σπασμένα ή καμένα αυτοκίνητα και κάδοι συνθέτουν το σκηνικό… πολέμου στα Εξάρχεια για ακόμη ένα βράδυ, με κουκουλοφόρους να «βάζουν φωτιά» στο κέντρο της Αθήνας, μετά το πέρας της πορείας μνήμης στον αδικοχαμένο Αλέξη Γρηγορόπουλο.
Τα πρώτα επεισόδια άρχισαν πριν καν ολοκληρωθούν οι πορείες μνήμης. Οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα τα οποία μετέτρεψαν σε οδοφράγματα στην συμβολή Μπενάκη και Σόλωνος, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν πετροπόλεμο και εκσφενδόνισαν φωτοβολίδες στα ΜΑΤ στην οδό Στουρνάρη και τα γύρω στενά.


Ένα δεύτερο μέτωπο συγκρούσεων μαίνεται στην Σπυρίδωνος Τρικούπη, με ομάδες αντιεξουσιαστών να πετούν συνεχώς, βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες «απαντούν» με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Σύμφωνα με αναφορές κουκουλοφόροι βρέθηκαν ακόμη και στις ταράτσες σπιτιών στην περιοχή.Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν φροντίσει και είχαν μπλοκάρει τις προσβάσεις προς το Πολυτεχνείο, ενώ μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε 24 προσαγωγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου