Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Άνω-κάτω η Βουλή με φέιγ βολάν κατά των ιδιωτικοποιήσεων Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας έριξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τους πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο πλευρό Λαφαζάνη, Στάθη Λεουτσάκο και Θανάση Πετράκο.
Πέταξαν φέιγ βολάν κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ στην αίθουσα της Ολομέλειας όπου διεξαγόταν η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.
«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα» έγραφε το φυλλάδιο που πέταξαν τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, με ένα απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου.
«Γίναμε μάρτυρες μιας πράξης από δύο πρώην βουλευτές και αυτό που μοιράστηκε ήταν για να υπενθυμίσει τι λέγατε», είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ενώ η Άννα Καραμανλή από τη ΝΔ με το φειγ βολάν στα χέρια έκανε μια αφιέρωση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Το αφιερώνω στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν Νόμπελ υποκρισίας», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου