Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Νάξος: Εκλογές την Κυριακή για το Σωματείο Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με ανοιχτά από την περασμένη Δευτέρα τα ορυχεία, θα διεξαχθούν τελικώς οι αρχαιρεσίες του Σωματείου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο της Τοπικής Κοινότητας Κορώνου από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Δέκα σμυριδορύκτες - μέλη του σωματείου έχουν υποβάλει υποψηφιότητα, μεταξύ των οποίων και ο απερχόμενος πρόεδρος, Μιχάλης Πάσουλας.

Εν τω μεταξύ με μεγάλη καθυστέρηση άνοιξαν τη Δευτέρα τα σμυριδορυχεία, με την ποσότητα εξόρυξης να διαμορφώνεται στα περσινά επίπεδα, δηλαδή στους 7.100 τόνους και όχι στους 8.100 τόνους όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.



Όπως δήλωσε σχετικά στο Cyclades Voice ο απερχόμενος πρόεδρος του Σωματείου Σμυριδορυκτών Όρμου Λυώνα, Μιχάλης Πάσουλας, το γεγονός ότι καθυστέρησε το άνοιγμα των ορυχείων θα καθιστούσε πολύ δύσκολη την εξόρυξη περισσότερων τόνων σμύριδας γιατί πλησιάζει το φθινόπωρο και σε περίπτωση που έχουμε βροχές θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στις εργασίες εξόρυξης.

Newsroom Cyclades Voice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου