Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ . ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ...διοργανωτή τον Σύλλογο γυναικών «Απελος»

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου
"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι προγραμματίστηκαν οι παιδικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού. Τα Απολλώνια 2016 θα παρουσιαστούν στις 7-8-9 Αυγούστου 2016 και θα περιλαμβάνουν όπως κάθε χρόνο θεατρικό, χορούς, τραγούδια και ατέλειωτα ομαδικά παιχνίδια. Η επιπλέον δραστηριότητα που έχουμε κάθε χρόνο θα είναι η προβολή μιας παιδικής ταινίας.
Όσα παιδιά είναι από 5 - 15 χρονών, βρίσκονται στον Απόλλωνα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τις 10 Ιουλίου που θα αρχίσουν οι πρόβες του θεατρικού, των χορών και των τραγουδιών, έως τις 9 Αυγούστου που θα είναι η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων και θέλουν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να ζητήσουν πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6973884040 Ζερβού Ελένη.

-Ημ/νία δηλώσεων για το θεατρικό 20 Ιουνίου - 10 Ιουλίου
-Ημ/νία δηλώσεων για τους χορούς και τα τραγούδια 20 Ιουνίου - 20 Ιουλίου.
Για τα παιχνίδια και την προβολή της ταινίας δεν κρίνεται απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής νωρίτερα από το τριήμερο των εκδηλώσεων.
Οι πρόβες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 11 Ιουλίου και ώρα 18.00-20.00 και θα εξακολουθήσουν καθημερινά 18.00 - 20.00 μέχρι την παρουσίαση των δραστηριοτήτων.
Την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος ανεξαρτήτως δραστηριότητας θα λάβουν αναμνηστικό δώρο.
Ρουχισμός: Για το θεατρικό μπλε ή γκρι ρούχα και για τους χορούς και τα τραγούδια ασπρο μπλουζάκι και μαύρο ή μπλε παντελόνι ή σορτς.
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλές διακοπές και καλή διασκέδαση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου