Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Η Νέα Κίνηση Επαγγελματιών Νάξου ευχαριστεί τους επαγγελματίες και ζητάει καταδίκη της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάξου

Η Νέα Κίνηση Επαγγελματιών ευχαριστεί τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου που την τίμησαν με την ψήφο τους και εξέλεξε τρία μέλη στο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο. Παράλληλα ζητάει από τον πρόεδρο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου κ. Ε. Στρατούρη να καταδικάσει την Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάξου που σε ανακοίνωση με υπογραφή του γραμματέα της προσπάθησε να «χρωματίσει» τις εκλογές του συλλόγου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου. 
Αναλυτικά, η Νέα Κίνηση Επαγγελματιών, αναφέρει:

Η Νέα Κίνηση Επαγγελματιών ευχαριστεί τους επαγγελματίες και καταδικάζει Η Νέα Κίνηση Επαγγελματιών θέλει να ευχαριστήσει τα μέλη του συλλόγου που την τίμησαν με την ψήφο τους και εξέλεξε τρία μέλη στο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο .
Η Νέα Κίνηση Εμποροεπαγγελματιών καταδικάζει τους πανηγυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας που σε ανακοίνωσή της με υπογραφή του γραμματέα Τ.Ο Νάξου κ.Στρατούρη μιλά για νίκη της στις εκλογές του συλλόγου.
Ο εμπορο-επαγγελματικός μας σύλλογος ,σαν συνδικαλιστικό όργανο, υπάρχει ΜΟΝΟ για να
υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μελών του , έξω και μακριά από κόμματα. Ως εκ τούτου περιμένουμε από την παράταξη Ενωμένο Ναξιακό Εμπόριο και τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Ε.Στρατούρη να διαχωρίσουν την θέση τους και να καταγγείλουν απερίφραστα την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να «χρωματίσει» το συνδικαλιστικό μας όργανο.

Νάξος 23/06/16 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου