Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΟΙ 23 ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό - Χωρίς Ρομπέρτο στην Αυστρία Πηγή: Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό - Χωρίς Ρομπέρτο στην Αυστρία |

Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό - Χωρίς Ρομπέρτο στην ΑυστρίαΗ πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι γεγονός. Η 20η Ιουνίου αποτελεί τη μέρα έναρξης της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων, οι οποίοι αύριο αναχωρούν για την Αυστρία.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία και στην αποστολή θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν καθώς και ηχηρές απουσίες.
Πιο σημαντική αυτή του Ρομπέρτο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να ολοκληρώσει από μέρα σε μέρα τη μετακίνησή του στην Εσπανιόλ έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ ενώ ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει μαζί του συνολικά 23 ποδοσφαιριστές.

Εκτός από τον Ρομπέρτο, την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι Σαλίνο, Καμπιάσο, Ερνάνι, Φουστέρ, Κολοβός και Ομάρ, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους ενώ θα προστεθούν και τρία παιδιά από τη Β'ομάδα που αναμένεται να πάρουν τη μεγάλη ευκαιρία.
Έξτρα άδεια μιας εβδομάδας έχουν οι Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Ζντιέλαρ ενώ ο Ντουρμάζ θα ενσωματωθεί στην αποστολή όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας στο EURO.
Αναλυτικά οι 23 παίκτες που αναμένεται να αναχωρήσουν για την Αυστρία.
Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πάρντο, Ιντέγε, Σεμπά, Χουτεσιώτης, Μπέρτος, Γούτας, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Τσόρι, Γιαννιώτας, Πουλίδο, Ολαϊτάν, Μανθάτης.
Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει από το Λάνγκεφελντ της Αυστρίας την 1η Ιουλίου και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο στις 6 του μήνα όπου θα παραμείνει για σχεδόν δέκα ημέρες.


Πηγή: Ξεκινά η σεζόν για τον Ολυμπιακό - Χωρίς Ρομπέρτο στην Αυστρία | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/273288/xekina-i-sezon-gia-ton-olympiako-horis-romperto-stin-aystria#ixzz4C7uZnwqE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου