Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Σ ευχαριστώ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… μ έκανες να νιώσω πολιτισμένος απόψε!!!

Λαοθάλασσα… χιλιάδες λαού στους δρόμους πέριξ του Συντάγματος… Ερμού κλειστή, Μητροπόλεως αδιαπέραστη, ο λαός στους δρόμους.
Μπροστά από το ‘’να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή’’, εργατοπατέρες των συνδικάτων με ντουντούκες κατευθύνουν τους απογοητευμένους εργαζόμενους με συνθήματα κατά των επαίσχυντων μέτρων της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας.
Διαδηλωτές σε μάχη στήθος με στήθος, αντιπαλεύουν με τα ΜΑΤ στην προσπάθειά τους να σκαρφαλώσουν στις σκάλες που οδηγούν στη Βουλή. Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μέσα σε καπνούς, φωτιές και δακρυγόνα.

Στα όρια της λαομάζας κουκουλοφόροι σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και λεηλατούν.
Στην Πανεπιστημίου, ομάδα κουκουλοφόρων ανταλλάσει μολότωφ με δακρυγόνα με τα ΜΑΤ ενώ κάδοι απορριμμάτων φλέγονται στο οδόστρωμα.
Στην Σταδίου, αναρχικοί βάζουν φωτιά σε κτίριο εντός του οποίου υπάρχουν αποκλεισμένοι άνθρωποι.
Η Αθήνα μια φλεγόμενη πόλη με το λαό της στις επάλξεις για την προστασία των δικαιωμάτων του….
Και μετά ξύπνησα…. ΠΟΜΦΟΛΥΓΞ!!!
Ουφ… ιδρώτας, άγχος
Όνειρο ήταν!! Μια χούφτα διαδηλωτές όλοι κι όλοι και μερικές κόκκινες σημαίες για την τιμή των όπλων… Έχουμε δημοκρατία ‘’αριστερή’’
Οι διαδηλωτές ολίγιστοι, οι εργατοπατέρες μανικουλάρησαν τους υποταγμένους τους… οι κουκουλοφόροι ελεγχόμενοι… η οργή ‘’πολιτισμένα’’ εκφρασμένη συνοδεία μουσικούλας επαναστατικής (για να μη ξεχνάμε κα τις καταβολές μας), ο λαός πεπεισμένος πλέον από την κυβέρνησή του σιωπηλά συνηγορεί στα τεκταινόμενα… η Βουλή δεν είναι πια ‘’μπουρδέλο’’ αλλά ο ναός της Δημοκρατίας (της αριστερής) εντός της οποίας τώρα, οι απόλυτα συνειδησιακά συνηγορούντες βουλευτές θα υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου