Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναλαμβάνει την δωρεάν σίτιση όλων των προσφύγων του Πειραιά!

marinakisΟ Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας και όλων όσων έχουν ανάγκη από φροντίδα, στοργή και αγάπη.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτησή του στο fb γνωστοποιεί πως με εντολή του προέδρου του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, η ΠΑΕ θα φροντίσει για τη σίτιση των προσφύγων που φτάνουν στον Πειραιά, δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπο του Ολυμπιακού.
«Με εντολή του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του Καραϊσκάκη θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι
του Πειραιά στους συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και από τις ζωές τους. Ξεκινάμε το απόγευμα στις 18:30 στην Ε2 του Λιμανιού στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ…», ήταν το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Με πράξεις λοιπόν και όχι με λόγια, ο πρωτοπόρος σε τέτοια θέματα Ολυμπιακός, στέκεται σε αυτούς που έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Είναι μόνο μία από τις πολλές αρωγές του προέδρου του Ολυμπιακού προκειμένου να στηριχτούν οι συνάνθρωποί μας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με δικές του πρωτοβουλίες δείχνει τη στήριξή του σε όλους και πρόκειται για μία μόνο απόδειξη – από τις πολλές – πως σκέφτεται συνεχώς αυτούς που έχουν ανάγκη.
Πηγή: gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου