Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Παρών στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ Κ.Ε.Γ.Ε ΣΤΟ ΣΑΓΚΡΙ.. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Στην ομιλία του ο κ. Μαργαρίτης, καλωσόρισε όσους παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και έθεσε επί τάπητος σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και άπτονται της αρμοδιότητας της περιφερειακής διοίκησης, ζητώντας τη συνδρομή για την επίλυσή τους. 
Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά, ζήτησε την αρωγή της περιφέρειας στη νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και στη βελτίωση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών, ενώ επισήμανε ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, όπως την κατασκευή υδατοδρομίων στα πέντε νησιά του δήμου, τη βελτίωση του οδικού δικτύου, την αποκατάσταση του Πύργου Χειμάρρου και του Εναέριου Μεταφοράς Σμύριδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναλύσει το ζήτημα των καταστροφών του Απόλλωνα.



Οι συζητήσεις και οι επαφές του Μανόλη Μαργαρίτη συνεχίστηκαν και την Τρίτη, όπου συναντήθηκε στο γραφείο του με τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι ανέλυσαν διεξοδικά τα θέματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, προκειμένου να αρθούν οι δυσκολίες και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση των έργων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου