Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

«Να πάτε να λιαστείτε» ....ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ. Δεν τους έχει μείνει τίποτα άλλο. Όλες οι κόκκινες γραμμές τους έχουν καταρρεύσει

«Να πάτε να λιαστείτε». Έτσι απευθύνθηκε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου προς συνάδελφό της. Η τελευταία διαμαρτυρόταν, γιατί η αρμόδια υπουργός δεν απαντούσε. Η προτροπή της γνωστής Τασίας δόθηκε από την έδρα του προέδρου της Βουλής. 
Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο στα δημόσια πράγματα που επιδεικνύει τέτοια αναίδεια, θρασύτητα, πρόκληση και αλαζονεία.
 Και άλλα πρόσωπα επιδεικνύουν τέτοια αρνητικά προσόντα.
 Δεν έχουν όμως τη γραφικότητα του δικού της λόγου. 
Δυστυχώς, πάλι, πολλά κυβερνητικά στελέχη συναγωνίζονται στην επίδειξη φραστικής και άλλης αλαζονείας. 
Φυσικά έχουν όλοι τους το ίδιο υπόδειγμα. 
Τον Αλέξη Τσίπρα ως πρωθυπουργό και όλη την παρέα του Μαξίμου.
 Οι οποίοι έχουν ένα στόχο. Να μετατρέψουν τη δημόσια ζωή σε μία απέραντη κινούμενη λάσπη.
Δεν τους έχει μείνει τίποτα άλλο. Όλες οι κόκκινες γραμμές τους έχουν καταρρεύσει

. Σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Το πιο πρόσφατο; Το συνταξιοδοτικό- ασφαλιστικό. Δε θυμίζω εκείνη την ξεχασμένη παπαρολογία του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης». Με ποταμό από παραμύθια υποσχέσεις. Απλώς αναφέρομαι στις δηλώσεις τους των τελευταίων εβδομάδων. «Δε θα ανεχτούμε», βροντοφώναξαν, «κούρεμα στις επικουρικές συντάξεις». Και, οπωσδήποτε, «όχι κούρεμα στις κύριες συντάξεις». Με τις μέρες να περνάνε ξέχασαν το «όχι κούρεμα στις επικουρικές». Τις τελευταίες μέρες φαίνεται ότι εγκαταλείπουν και το «όχι κούρεμα στις κύριες» . Για θυμηθείτε και την υπόσχεση για τη δέκατη τρίτη σύνταξη!
Η αλαζονεία πάει μαζί με την ιδεοληψία, την ανικανότητα και την εμπάθεια. Δε βλέπουν, όμως, ότι η κραυγή του λαού πλησιάζει επικίνδυνα.
Τασία, πήγαινε να λιαστείς. Γρήγορα! Σου χρειάζεται! Και στους ομοίους σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου