Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

"Οργανώνεται" εν όψη της Αποκριάς η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που όπως όλα δείχνουν θα κάνει και πάλι τη διαφορά...

Ο εμπνευστής των εκδηλώσεων της ΕΑΣ, δημοσιογράφος Μάνος Μπανασάκης, επισκέφτηκε τη Νάξο την Τρίτη και είχε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ένωσης, προκειμένου να χαραχτεί το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη, μια μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα (Γαλάτσι), ενώ έκπληξη θα αποτελέσει αυτό που προγραμματίζεται για τη Νάξο το τελευταίο 10ήμερο της Αποκριάς.  

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση θα πραγματοποιήσει την Τσικνοπέμπτη (3 Μαρτίου), στο Παλαί - Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, μια μεγάλη εκδήλωση με φαγοπότι, παραδοσιακή μουσική και χορευτικά. Θα διατεθούν μεταξύ άλλων 50 αρνιά και άλλα κρέατα της ΕΑΣ, πατάτες, σαλάτες καθώς και άλλα προϊόντα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου. Για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ήδη έχει υπάρξει συμφωνία για συνεργασία με το δήμο Γαλατσίου και το δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, που τη στηρίζει. 
Σε ότι αφορά τη Νάξο, μια πρωτότυπη ιδέα του Μάνου Μπανασάκη θα ταράξει ευχάριστα τα καθιερωμένα στο νησί... Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα πρωτότυπο αποκριάτικο δρώμενο, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Νάξο, από την 1η έως 13 Μαρτίου. Θα ονομάζεται "Απόδραση από το  τυροκομείο" και θα είναι περιτυλιγμένο με πολλά εφέ και μυστήριο... Τα σκηνικά θα επιμεληθεί ο δημοφιλής Αρχιτέκτονας - ΣκηνογράφοςDavid Negrim ο οποίος επιμελείται τα σκηνικά στις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου