Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑΞΟΥ

 H Λαϊκή Ενότητα Νάξου χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών και καλεί όλους τους εργαζόμενους να ενωθούν μαζί τους και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στα μνημονιακά μέτρα της κυβέρνησης με αιχμή το ασφαλιστικό και τη φορολογία, που η εφαρμογή τους αποκλειστικό στόχο έχει την εκπλήρωση της συμφωνίας προς τους δανειστές χωρίς να δίνει καμία προοπτική προς όφελος των ασφαλισμένων.
      Με την εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξανέμισε τα αποθεματικά των.....

ταμείων, προχώρησε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, ξεπούλησε τα 14 πιο κερδοφόρα αεροδρόμια, το λιμάνι του Πειραιά, τη ΔΕΗ, περιόρισε το κοινωνικό κράτος ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να εισβάλλει ανεξέλεγκτα ο ιδιωτικός τομέας και τα μονοπώλια. Συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο οδηγεί τώρα τους εργαζόμενους σε συντάξεις πείνας και εξαθλίωσης, σε συρρίκνωση όλους τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους, τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά και στην εξαφάνιση τους μικρομεσαίους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους ψαράδες.
       Τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ αρκούνται σε ψηφοθηρικές μικροπολιτικές μονάχα, απαιτώντας τελικά την εφαρμογή της συμφωνίας.
        Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αγρότες να τους γυρίσουν τη πλάτη, να περιφρουρήσουν τον αγώνα τους και να τον κλιμακώσουν  μέχρι να πάρει η κυβέρνηση πίσω τα νομοσχέδια. Aξιοσημείωτο είναι βέβαια πως οι τοπικοί παράγοντες αυτοί που δημιούργησαν και εξέθρεψαν το πελατειακό κράτος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ εμφανίζονται και σήμερα ως εκπρόσωποι των αγροτών και μάλιστα εναγκαλίζονται απο τους κυβερνητικούς παράγοντες! Αυτή η καπηλεία μπορεί να σταματήσει μόνο με την συμμετοχή σου αγρότη στους αγώνες για τα δικαιώματά σου!
        Καλούμε τους αγρότες, τους εργαζόμενους να ενωθούν σ' ένα παλλαϊκό ποτάμι που θα ανατρέψει τις μνημονιακές πολιτικές.
Η Λαϊκή Ενότητα βρίσκεται στο πλευρό τους και παλεύει για την ανατροπή των μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους και την έξοδο από την Ευρωζώνη με πρόγραμμα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας μας και στόχο ν' ανοίξει ο δρόμος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες για την Λαϊκή εξουσία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ
Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου