Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Ζηλεύω αυτά που ζήσαμε στη Νάξο»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Ζηλεύω αυτά που ζήσαμε στη Νάξο»Την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο κλειστό της Νάξου και την φιλοξενία του Πανναξιακού στην Τραμπζονσπόρ αποθέωσε ο Μεχμέτ Οζ, πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου. 

Μετά το ματς των δύο ομάδες για το Challenge Cup ο Οζ έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους Ναξιώτες, αναφέροντας πως το παιχνίδι αποτελεί γέφυρα φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, ευχαριστώντας παράλληλα τον σύλλογο για όλα. 

Η ανάρτηση του προέδρου της Τραμπζονσπόρ: 
«Η Φιλία Κέρδισε» 


Η Τραμπζονσπόρ και ο Πανναξιακός αγωνίστηκαν χτες βράδυ για το Cev Challenge Cup και νικητής από αυτόν τον αγώνα ήταν η φιλία. Στο κλειστό γήπεδο της Νάξου υπήρξε μία θαυμάσια ατμόσφαιρα που ήταν αδύνατο να μην θαυμάσουμε. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες δεν σταμάτησαν στιγμή να υποστηρίζουν την ομάδα τους αλλά και να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες. Μετά το τέλος του αγώνα και ενώ ο Πανναξιακός είχε ηττηθεί ο κόσμος έδωσε συγχαρητήρια στην Τραμπζονσπόρ σε ένα πολύ ζεστό και όμορφο κλίμα. Αμέσως μετά η διοίκηση του Πανναξιακού με όλες τις αθλήτριες του και η αποστολή της Τράμπζονσπόρ δείπνησαν μαζί σε ένα πολύ ζεστό ,φιλόξενο και διασκεδαστικό κλίμα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την φιλοξενία τους. Ζηλεύω για όλα αυτά που ζήσαμε στη Νάξο και μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να κάνουμε τα ίδια. Ο αγώνας αυτός ήταν μία γέφυρα φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς. Σας ευχαριστούμε Νάξο και Πανναξιακέ. Ακόμα κι αν χάσατε στον αγώνα κερδίσατε την φιλία μας. (Μεχμέτ Οζ) 

inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου