Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Σφοδρή επίθεση της πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Στ. Ξουλίδου στον Π. Καμμένο: Ποιός έλεγε «στα τέσσερα»; Χαρακτηρίζει «δύο φορές προδοτική και δοσίλογη» την κυβέρνηση.

ksoulidou-se-kammeno-poios-elege-sta-tesseraΤο «μπλοκάρισμα» στο Twitter του Πάνου Καμμένου στην πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου προκάλεσε την έκρηξη της τελευταίας, η οποία τόνισε: "Εκείνο "στα τέσσερα" ποιός το είπε;". 
Είχαν προηγηθεί αναρτήσεις της με τις οποίες ζητούσε την απομάκρυνση Καμμένου από την ηγεσία των ΑΝΕΛ, ενώ χαρακτήριζε την παρούσα κυβέρνηση "δύο φορές πιο προδοτική και δοσίλογη από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου".
Παράλληλα, σε συνέντευξή της τη Δευτέρα, η πρώην βουλευτής που δεν ήταν
υποψήφια στις τελευταίες εκλογές διότι δεν πρόλαβε τις προθεσμίες κατάθεσης των δικαιολογητικών, επεσήμανε ότι ο Πάνος Καμμένος «είναι σε πλήρη αντίφαση με τον κόσμο των ΑΝΕΛ. Υπάρχει ασυνέπεια λόγων και πράξεων με αυτό που θέλει ο κόσμος των ΑΝΕΛ».
Όσο για τους λόγους που η ίδια ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο τον περασμένο Ιούλιο ξεκαθάρισε ότι «εξαρχής ήμουν αντίθετη στη συμφωνία για το τρίτο Μνημονίο. Πιέστηκα και εκβιαστικά μπήκα την τελευταία στιγμή να ψηφίσω τον Ιούλιο για να μην πέσει η κυβέρνησ, γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να ρίξω την κυβέρνηση. Ο Καμμένο στην κοινοβουλευτική ομάδα μας έλεγε να ψηφίσουμε για να αποφύγουμε το Grexit». 

Ραχήλ: Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, πέφτεις μέσα

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Ραχήλ Μακρή,  σχολιάζοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook την Σταυρούλα Ξουλίδου, σημείωσε χαρακτηριστικά: 
«Εισηγήθηκαν να με διαγράψουν γιατί ζητούσα την τήρηση των αρχών της ιδρυτικής διακήρυξης. Με διέγραψαν χωρίς να τους έχω κάνει το παραμικρό με πρωτεργάτη αυτήν. Συνέχισαν εν γνώση τους τον πολιτικό κατήφορο και αυτή ψήφισε μνημόνιο, προαπαιτούμενα και την κλοπή της ιδιωτικής περιουσίας των Πολιτών.
Την πέταξε στην εκκαθάριση αφού της έταξε θέσεις και τώρα θυμήθηκε ότι ο ηγέτης δεν κάνει γιατί πρόδωσε τον λαό. Όταν ανακάλυψε ότι ούτε θέση δεν είχε γι αυτήν. Έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκκο του άλλου. Πέφτεις μέσα».

Άδωνις: Άρχισαν τα όργανα και στους ΑΝΕΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου