Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

«Δεν θα βρείτε στο ΠΑΣΟΚ συνενόχους στις προειλημμένες καταστροφικές αποφάσεις ».

Φ. Γεννηματά: Προσχηματικός ο διάλογος που θέλει η κυβέρνησηΑπό το βήμα της ημερίδας του ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, απάντησε στην πρόταση της κυβέρνησης για διάλογο λέγοντας ότι γίνεται για προσχηματικούς λόγους.
«Ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε τώρα να μιλήσει για διάλογο. Τώρα που η κρίση και τα αδιέξοδα της κυβέρνησής του είναι σε όλους ορατά. Ο διάλογος που ζητά είναι προσχηματικός. Αναζητά «συνενόχους», συνυπεύθυνους στις προειλημμένες καταστροφικές αποφάσεις του», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Προσέθεσε ότι η εισήγηση του κ. Κατρούγκαλου στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποκαλυπτική και πώς η κυβέρνηση της «δήθεν» Αριστεράς αποδομεί και διαλύει το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. «Τον Ιούνιο του 2011 στους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα ο κ. Κατρούγκαλος έλεγε ότι «φυσάει ένα αεράκι που θα διώξει τα σύννεφα του μνημονίου». Όμως επί ημερών τους έγινε τυφώνας και παρασύρει τα πάντα. Τώρα ως υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης ακολουθεί πειθήνια τις εντολές της τρόικας», είπε η κ. Γεννηματά και συμπλήρωσε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου