Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ,το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015 ,μεγάλη Συναυλία Αλληλεγγύης με γνωστούς Νησιώτες καλλιτέχνες που τραγούδησαν αφιλοκερδώς. Η συναυλία υλοποιήθηκε στο Θέατρο “Μάνος Ξυδούς” υπό την πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού , Αθλητισμού και Παιδείας . Παράλληλα στον χώρο του Πευκώνα λειτούργησε μέχρι τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου έκθεση ζωγραφικής της Μαρίνας Καρούση. 
Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος , Νίκος Σαράντης, και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης , Νίκος Παντελιάς. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου , που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, η οποία αντί για εισιτήριο κάλεσε τους θεατές να φέρουν τρόφιμα . Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου μας. Η Συναυλία Αλληλεγγύης είναι μία από τις δράσεις ευαισθητοποίησης της Κοινωνικής Υπηρεσίας η οποία υποστηρίζει , μέσω της Τράπεζας Τροφίμων, οικογένειες της Πόλης μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και αδυνατούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις βασικές βιοτικές ανάγκες τους. 
Συνοψίζοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν , δηλαδή τους : Κονιτοπούλου Αγγελική, Κονιτόπουλο Βαγγέλη, Κορρέ Λέττα, Λεγάκη Ελένη , Λιαγούρης Μιχάλης, Λυερού Βούλα , Σκουλά Μαρία, Τσελέντης Χρήστος όσο και τους μουσικούς τους που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία και μετέδωσαν το κέφι και τη ζωντάνια τους στο κοινό μέσα από αιγαιοπελαγίτικους ρυθμούς . Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Ραδιοφωνικό Σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM και τους παρουσιαστές της εκδήλωσης , τον κο Μέττο Βασίλη και την κα Χουλιαρά Μαρία, καθώς και στην Πρόεδρο του Σταθμού και Δημοτικό Σύμβουλο Ηρακλείου Αττικής, κα Αρώνη Μαρία που αγκάλιασαν ειλικρινά την εκδήλωσή μας και συνέδραμαν στη δημοσιοποίηση της προσπάθειάς μας. 
Επίσης, με την παρουσία τους μας τίμησαν οι : πατέρας Χρυσόστομος του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων , ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κουτελιέρης Γιάννης , οι Αντιδήμαρχοι: Οικονομικών Παπαναγιωτάκη Μαρία, Περιβάλλοντος Ελαιοτριβάρης Γιάννης, Τεχνικών Υπηρεσιών Καμαρινόπουλος Σωτήρης , ο Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Παπαγεωργίου Περικλής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι :Ζαλακούδη -Ξύδη Τζένη, Καρκαλέτση Παναγιώτα, Κλινάκη Δήμητρα, Μαξούρας Θοδωρής, Ρέππας Γιάννης, Στάθης Βαγγέλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Παπακώστας Θέμης ,οι τοπικοί Σύμβουλοι: Ζιάγκα Αθηνά που είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων, Μπελιώτης Αντώνης , που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ναξιωτών Αγίων Αναργύρων , το χορευτικό του οποίου άνοιξε τη Συναυλία. Επίσης με την παρουσία τους μας τίμησαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Πελοποννησίων Καματερού και η ομάδα εθελοντών ΔΡΑΣΗ .
Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας που σε κάθε δράση αλληλεγγύης που διοργανώνουμε βρίσκεται αρωγός προσφέροντας ό,τι μπορεί, πραγματικά μέσα από το υστέρημά του. Ετσι και το Σάββατο 3 /10 οι συμπολίτες με την προσφορά τους μας βοήθησαν να συγκεντρώσουμε μεγάλη ποσότητα τροφίμων αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου