Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τιμάται η προσφορά της δημοσιογράφου Ρούλας Μπράουν στην ενημέρωση, απο το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΞΟΥ, την Κυριακή 9 Αυγούστου στις 21:00 στον Πύργο Μπαζαίου.

Το Φεστιβάλ Νάξου, αναφέρει .:

Η Ρούλα Μπράουν για 25 συνεχή χρόνια υπηρετεί την δημοσιογραφία και την επικοινωνία στις Κυκλάδες , με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό.  Δημιούργησε τον ραδιοσταθμό ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM τοποθετώντας τη Νάξο και τις Κυκλάδες στη φυσική γεωπολιτική τους θέση, την Μεσόγειο.

Οραματίστηκε και κυρίως έκανε πράξη την έγγυρη δημοσιογραφική ενημέρωση, την αναβάθμιση του πολιτικού και κοινωνικού διαλόγου, την προώθηση του πολιτισμού, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ελεύθερης ραδιοφωνίας προς όφελος των νησιωτών.

Ως Φεστιβάλ Νάξου αισθανόμαστε τις προσπάθειες μας συγκενικές, κατανοούμε τον μόχθο αλλά και την ικανοποίηση που εμπεριέχει το εγχείρημα της.

Θέλουμε για το λόγο αυτό,  να εκφράσουμε μαζί με άλλους συλλογικούς φορείς,  συνεργάτες,  πρόσωπα και φίλους, δημόσια την ευαρέσκεια  και τον θαυμασμό μας προς την Ρούλα και το έργο της και να την βεβαιώσουμε ότι τίποτα απ’ όσα προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει δεν πάει  χαμένο.

Ας της δώσουμε όλοι μαζί τις πιο εγκάρδιες ευχές μας, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί στην υγειά της την Κυριακή 9/8, ώρα 21:00, στον Πύργο Μπαζαίου. 
 
Προλογίζει ο Μάριος Βαζαίος

Παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Χαιρετισμούς απευθύνουν οι:

Μανώλης Μαργαρίτης, Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Γιάννης Μαργαρίτης, Έπαρχος Νάξου, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Θέκλα Κίζη, Ιατρός

Για την σχέση της τιμώμενης με το Φεστιβάλ Νάξου, μιλάει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Στέλιος Κρασανάκης
 
Θα ακολουθήσει μουσική και φιλικό κέρασμα προσφορά των:
KORRES | ΤΥΡΟΚΟΜΙΑ ΝΑΞΟΥ | ΚΙΤΡΟ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ | STAR OF MESOGEIOS
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου