Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ ( ΕΑΣ ) , Α.Ε.Σ.Α.Ε. Κοντά στα προβλήματα των αγροτών.

Κάντε κλικ για επιλογέςΚάντε κλικ για επιλογές∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Περιβάλλοντος κ. Βαγγέλη Αποστόλου επισκέφτηκε σήµερα το πρωί στο γραφείο τον στην ΑΘήνα ο Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύµβουλος της ΕΑΣ Νάξου Α.Ε.Σ Α.Ε κ. ∆ηµήτρης Καπούνης συνοδευόµενος από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισµού Γαλανάδον Νάξου, κ. Στέλιο Βαθρακοκοίλη (Μαυροµιχάλη) για το πρόβληµα που έχει προκύψει εφέτος στην καλλιέργεια της πατάτας από τον άστατο καιρό. (Βροχές, ανεµοθύελλα και χαλάζι µέχρι και τον µήνα Απρίλιο).
 Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο συµπατριώτης µας Ναξιώτης καθηγητής κ. Γιάννης Πρωτονοτάριος, Περιφερειακός σύµβουλος Αττικής καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Καραµέρος, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των παραγωγών τον νησιού µας.

 Οι εκπρόσωποι της ΕΑΣ Νάξου Α.Ε.Σ Α.Ε εξέθεσαν το πρόβληµα στον Υπουργό µετά και τις διαπιστώσεις των Ελεγκτών του ΕΛΓΑ, ζητώντας την οικονοµική ενίσχυση των παραγωγών µε κάλυψη της ζηµιάς για τους παραγωγούς από το Υπουργείο.
 Ο κ. Αποστόλου αναφέρθηκε µε ιδιαίτερη Θέρµη για την παραγωγικότητα του νησιού, την προσφορά της ΕΑΣ Νάξου τόσο στον πρωτογενή τοµέα, όσο και στην προβολή του νησιού, τις Άοκνες προσπάθειες της ΕΑΣ Νάξου και ότι αποτελεί Πρότυπο Συνεταιριστικής Εταιρείας για την Χώρα µας.. 
Για το πρόβληµα στην καλλιέργεια, (που σηµειωτέον απασχολεί πολλές περιοχές της χώρας), δεσµεύτηκε να βοηθήσει πέραν τον ποσοστού που Θα καλύψει ο ΕΛΓΑ, αφού πρώτα ακολουθηθούν κάποιες διοικητικές διαδικασίες από την ΕΑΣ Νάξου Α.Ε.Σ Α.Ε το επόµενο χρονικό διάστηµα.
 Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Α.Ε.Σ Α.Ε κ. Καπούνης ανέλυσε διεξοδικά όλες τις πτυχές τον ζητήµατος, ευχαρίστησε τον Υπουργό για την στήριξή τον και τον προσκάλεσε να επισκεφτεί το νησί µας µε αφορµή την Γιορτή της Πατάτας το Σάββατο 1η Αυγούστου 2Θ15, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ΕΑΣ Νάξου σε όλους τους τοµείς. 
ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου