Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Έκτακτο δελτίο ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού..

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρούΒροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως από...
αύριο έως και την Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά:
Σήμερα ισχυρές βροχές και καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως από τις βραδινές ώρες.
Αύριο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.



Επίσης, θα σημειωθούν ισχυρές βροχές αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και από το μεσημέρι στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, ωστόσο τη νύχτα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλάζι και οι άνεμοι θα είναι ιδιαίτερα ισχυροί.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου