Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Aegean Regional Meeting Naxos

  Στη Νάξο, 2-6 Απριλίου, η ομάδα BEST Athens θα διοργανώσει το φετινό Aegean Regional Meeting 2015. Θα συμμετάσχουν 90 φοιτητές μηχανικοί των Βαλκανίων και της Τουρκίας.
Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα ασχοληθούν με δυο ενότητες
Η πρώτη αφορά τις προοπτικές προώθησης της Νάξου, με βάση την πολιτισμική της κληρονομιά. Έτσι οι φοιτητές θα κληθούν να σχεδιάσουν το πλάνο της καμπάνιας στην οποία θα στηριχτούν τόσο η οργάνωση μεγάλων πολιτισμικών δρώμενων όσο και η αναβίωση παλαιών πολιτισμικών εθίμων της Νάξου.

Η δεύτερη είναι τεχνικής φύσης και εστιάζει στις ανάγκες ύπαρξης σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., για την αυτοματοποίηση της μηχανογράφησης των περιουσιακών του στοιχείων. Έτσι, θα αποφευχθεί η κατασπατάληση πόρων και χρόνου και οι διαδικασίες ρουτίνας δε θα κωλύονται πλέον από απαρχαιωμένες μεθόδους μηχανογράφησης.
Συνεργάτες - χορηγοί  της διοργανωτικής ομάδας BEST Athens  είναι ο ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου Νάξου, η Blue Star Ferries και η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας.
Εκτός αυτών, ανεκτίμητη είναι και η συμβολή τοπικών επιχειρήσεων της Νάξου: Τεχνοργάνωση, Braziliana, ΑΚΤΑΙΟΝ, Korres, Mojo-Ocean Bar, Lovendare, Ραντεβού, ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ, Τυπογραφείο Παπανικολάου, Alibertis Projects, κάβα Πιτταράς, Μελίμηλον, τυροκομικά Κουφόπουλος, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Tsak Bam, Φρούτα Μαργαρίτης, super market Κουτελιέρης, Coffee Island, φούρνος Πολυκρέτης, Ναξία, - και τις αθηναϊκές: Mornos SA., BIC, Coca – Cola Τρία Έψιλον, 3alfa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου