Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Κύριε Αρχηγέ, θέλω πράγματι μιλώντας από την καρδιά μου να σας πω ότι είμαι υπερήφανος που υπηρετήσαμε μαζί αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Η Ελλάδα είναι περήφανη για εσάς. Απέρχεστε με το κεφάλι ψηλά και θα αποτελέσετε παράδειγμα για όλους.

ImageΧωρίς αιχμές και με απόλυτη αξιοπρέπεια έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβήςΑ/ΓΕΣ στην Σχολή Ευελπίδων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αποχαιρέτησε τον στρατηγό Μανωλά με θερμά λόγια:


  «… Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον απερχόμενο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγό Χρίστο Μανωλά για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Ελληνικό Στρατό, στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συνεργασία που είχαμε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και για όλη του την πορεία στο Στράτευμα η οποία αποτελεί παράδειγμα και θα αποτελέσει παράδειγμα στο μέλλον.



Ενός αξιωματικού, που ξεκίνησε από τη Σχολή Ευελπίδων, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις, επιτυχώς σε όλες τις θέσεις τις οποίες ανέλαβε, με σεβασμό προς τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας μας, με σεβασμό προς το Έθνος, τους κατά καιρούς ανωτέρους του, αλλά και απέναντι σε εκείνους που είχαν την τύχη να είναι υπό τας διαταγάς του.

Θέλω ακόμα, να τον ευχαριστήσω για το ήθος το οποίο επέδειξε σε όλη αυτή την πορεία, το οποίο θα αποτελέσει παράδειγμα στο μέλλον.

Η πιο δύσκολη στιγμή για έναν Υπουργό είναι η ώρα των κρίσεων. Οι κρίσεις δεν σημαίνουν ότι αποχωρεί κάποιος ο οποίος δεν είναι κατάλληλος, αλλά ότι κλείνει ένας κύκλος.

Κύριε Αρχηγέ,

θέλω πράγματι μιλώντας από την καρδιά μου να σας πω ότι είμαι υπερήφανος που υπηρετήσαμε μαζί αυτό το μικρό χρονικό διάστημα. Η Ελλάδα είναι περήφανη για εσάς. Απέρχεστε με το κεφάλι ψηλά και θα αποτελέσετε παράδειγμα για όλους.

Θέλω να σας επιδώσω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αυτό το σήμα και να σας ευχηθώ καλή δύναμη, καλή πορεία, τώρα πλέον στην οικογένειά σας.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου