Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Η υπερδημοσκόπηση του TheTOC - Ο μέσος όρος των τελευταίων δημοσκοπήσεων

i-uperdimoskopisi-tou-thetoc---o-mesos-oros-twn-teleutaiwn-dimoskopisewnΤο TheTOC επεξεργάστηκε τα αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου 13ων δημοσκοπήσεων των εταιρειών Interview, Marc, Metron Analysis, MRB, Public Issue, Rass, Pulse RC από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα και δημοσιεύσει τους μέσους όρους που προκύπτουν κάνοντας μια άτυπη υπερδημοσκόπιση.
Από τα αποτελέσματα προκύπτει μια βουλή έξι κομμάτων με ένα προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ της τάξης του 3,3% με τα υπόλοιπα κόμματα να κινούνται πέριξ του 5%. Οριακά και κοντά, αλλά κάτω από το 3% είναι οι ΑΝΕΛ, ενώ η ΔΗΜΑΡ είναι εκτός βουλής.
Τέλος εξαιρετικά υψηλό παραμένει το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφους, ενώ αν σε αυτό προστεθούν τα Άκυρα - Λευκά και το Άλλο Κόμμα τότε το ποσοστό προσεγγίζει το 1/4 των απαντήσεων.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 26,7%, η ΝΔ 23,4%, το Ποτάμι 5,6%, το ΠΑΣΟΚ 5,2%, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ 5%, οι ΑΝΕΛ 2,7%, το ΛΑΟΣ 1,7% η ΔΗΜΑΡ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και οι ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%. Το Άλλο κόμμα συγκεντρώνει 5%, τα Άκυρα Λευκά 5,9% και τέλος η αδιευκρίνιστη ψήφος 12,8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου