Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή προορίζεται για εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ενόψει εκλογών.

nea-ekproswpos-tupou-tou-pasok-i-eua-kailiΤο όνομα της ευρωβουλευτού Εύα Καϊλή συζητείται στην Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να αναλάβει ως εκπρόσωπος τύπου τουΠΑΣΟΚ ενόψει των βουλευτικών εκλογών, καθώς ο Δ. Καρύδης θα είναι υποψήφιος στην Α' Πειραιά. Η επιλογή της κ. Καϊλή για τη θέση της εκπροσώπου τύπου συζητείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αν και τα ίδια πρόσωπα εκτιμούν, ότι η συγκεκριμένη επιλογή πιθανότατα να θέσει υπό αμφισβήτηση τις προθέσεις της ηγεσία του κόμματος για σύγκλιση προς την πλευρά του Γ.Παπανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Καϊλή το 2011 είχε ζητήσει με επιτακτικό ύφος σε επιστολή της προς τον τότε πρωθυπουργό την παραίτηση Παπανδρέου από την Πρωθυπουργία λέγοντας: «Το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος ουσιαστικά ακυρώνει την συμφωνία της 26ης Οκτώβρη και μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία. Εδώ που έχουνε φτάσει τα πράγματα, είναι απαραίτητο να ληφθεί πρωτοβουλία από εσάς, για μια νέα κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας και Συνεργασίας, με Πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής, για την διασφάλιση αυτής της Συμφωνίας. Θεωρώ αυτονόητο αγαπητέ Πρόεδρε, ότι τα σχέδια περί Δημοψηφίσματος θα εγκαταλειφθούν άμεσα και ρητά, και θα προταχθεί το Εθνικό Συμφέρον της Ελλάδας».
Πρόσφατα, η κ. Καϊλή είχε δηλώσει για την πρωτοβουλία του Γ.Παπανδρέου να φτιάξει κόμμα : «Είναι για άλλη μια φορά έναλάθος, καθώς η πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, είναι η πολιτική που χάραξε ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009, άρα τα θέματα φαίνεται να καταλήγουν να είναι προσωπικά καιεσωστρεφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου