Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η κληρωτίδα έφερε τη Ντνίπρο απέναντι στον Ολυμπιακό, τυχερός !! - Όλα τα ζευγάρια

Η κληρωτίδα έφερε τη Ντνίπρο απέναντι στον Ολυμπιακό - Όλα τα ζευγάριαΟ Γέρζι Ντούντεκ έκανε το χατίρι του Ολυμπιακού στην κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League, καθώς έφερε ως αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» τη Ντνίπρο, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Κίεβο. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν την κληρωτίδα να τους «χαμογελά» και να τους χαρίζει έναν βατό αντίπαλο, τον οποίο μπορούν να ξεπεράσουν και να προκριθούν στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τις θεωρητικά δύσκολες ομάδες, που βρίσκονταν στο γκρουπ των αδυνάτων και πήραν μια ομάδα, που τους αφήνει ικανοποιημένους.
Μετά το τέλος της κλήρωσης, ο Δημήτρης Διαμαντάκος δήλωσε στο Novasports και στον Νίκο Γαβαλά για την κλήρωση: ««Νομίζω πως είναι μια πολύ βατή κλήρωση. Αυτή τη χρονιά σταθήκαμε τυχερή. Είναι θετικό πως παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι μια καλή κλήρωση, όμως θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».
Στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «32», ενώ στις 26 του μήνα οι διεξαχθούν οι επαναληπτικοί. Ο εφετινός τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία στις 27 Μαΐου στις 2015, ενώ η κλήρωση της φάσης των «16», στην οποία ελπίζει να δώσει το «παρών» ο Ολυμπιακός, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.
Τα ζευγάρια:
Γιούνγκ Μπόις-Έβερτον
Τορίνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σεβίλλη-Γκλάντμπαχ
Βόλφσμπουργκ-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Άγιαξ-Λέγκια Βαρσοβίας
Άαλμποργκ-Μπριζ
Άντερλεχτ-Ντιναμό Μόσχας
Ντνίπρο-Ολυμπιακός
Τραμπζονσπόρ-Νάπολι
Γκινγκάμπ-Ντιναμό Κιέβου
Βιγιαρεάλ-Σάλτσμπουργκ
Ρόμα-Φέγενορντ
Αϊντχόφεν-Ζενίτ
Λίβερπουλ-Μπεσίκτας
Τότεναμ-Φιορεντίνα
Σέλτικ-Ίντερ
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος είχε δηλώσει στην κάμερα του Novasports και στον Νίκο Γαβαλά, πριν την κλήρωση του Europa League: «Σίγουρα είναι σημαντικοί αντίπαλοι. Θα πρέπει να αποφύγουμε τη Ρόμα, αλλά έχουμε δείξει πως με ιταλικές ομάδες, μας πάει. Θέλουμε μια καλή κλήρωση και θεωρώ, πως μπορούμε να αποκλείσουμε οποιαδήποτε ομάδα.
Με ισπανικές ομάδες δεν έχουμε καλά αποτελέσματα, όπως με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Κάναμε μια καλή πορεία, πήγαμε να κάνουμε την έκπληξη με τη Γιουβέντους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να έχουμε προχωρήσει.
Τώρα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να προχωρήσουμε στο Europa League. Αυτή η διοργάνωση μας ταιριάζει καλύτερα, γιατί υπάρχουν ισοδύναμες ομάδες με εμάς. Στο Champions League τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Οι Σέλτικ και Τορίνο είναι βατές κληρώσεις για εμάς.
Το στυλ μας δεν αλλάζει, με όποια ομάδα και αν παίζουμε. Απλά πιστεύω πως αυτές οι δυο ομάδες δεν είναι στο επίπεδο, που είμαστε εμείς. Δεν έχουμε μιλήσει με τους πρώην συμπαίκτες μας, που είναι τώρα στη Ρόμα, αλλά αν κληρωθούμε μεταξύ μας, θα μιλήσουμε σίγουρα».
ΠΗΓΗ: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου