Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Εγκαίνια Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00

 magiko xorio_naxosnow.grΤο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων
11:00: Δράσεις από το ΔΙΕΚ Νάξου (παιχνίδια με τα παιδιά, ζαχαροπλαστική, προβολή τουριστικών προορισμών).
Στο ΔΙΕΚ Νάξου λειτουργούν τρεις ειδικότητες: Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας(chef), Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα Τουρισμού. Καθώς βρισκόμαστε στο μέσο του φθινοπωρινού εξαμήνου, οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτές μας με μεγάλη χαρά παρουσιάζουν τις δεξιότητες που προσφέρει η κατάρτιση του Δημόσιου ΙΕΚ.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων είναι τα παιδιά! Σ’ αυτά απευθυνόμαστε και τα προσκαλούμε να φτιάξουν κατασκευές και να παίξουν παιχνίδια με τους Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων, να ετοιμάσουν και να γευτούν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με τους Τεχνικούς Μαγειρικής Τέχνης.
Η ειδικότητα Στελεχών Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει ένα μίνι τουριστικό οδηγό στους επισκέπτες του Άλσους της Έλλης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βίντεο και φωτογραφίες Χριστουγεννιάτικων προορισμών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος θα δίνουν πληροφορίες στους επισκέπτες για όλους τους προορισμούς εφ’ όσον αυτοί θα το επιθυμήσουν.

12:00: Ζωντανή νησιώτικη μουσική και χοροί του τόπου μας:
Παραδοσιακοί χοροί από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΝΙΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ.
Πολλοί σύλλογοι και φορείς θα βοηθήσουν για να φύγει η μαυρίλα από τις ψυχές μας και να περάσουμε ονειρεμένες γιορτές!
Στα στολισμένα ξύλινα σπιτάκια: Το Σπίτι του Άι – Βασίλη, το Εργαστήρι του Άι – Βασίλη, το Σπιτάκι της Μελωδίας, το Ζαχαρόσπιτο και το Σπιτάκι της Αγάπης, οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη!
Φάτνη, στολισμένο πλοίο, πτυσσόμενη αίθουσα για τις εκδηλώσεις, μικρή άμαξα για περιπάτους μέσα στο πάρκο, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές παραστάσεις (παραδοσιακό και σύγχρονο), χορευτικά συλλόγων, χειροτεχνίες, μαγειρέματα, νέα παιχνίδια και δράσεις και πολλά – πολλά ακόμη θα μας περιμένουν καθημερινά για δεκαπέντε μέρες!
• Για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χρειάζεται η βοήθεια όλων, με ιδέες, συνεργασίες, εθελοντική εργασία, κ.λ.π.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στo τηλέφωνo: 6977387578 ή στη σελίδα του «Μαγικού Χωριού» στο διαδίκτυο: magikoxorio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου