Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η νέα απόλυτη στήριξη Κ. Σημίτη στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης εκλαμβάνεται στο ΠΑΣΟΚ ως αντίβαρο στις ενστάσεις και τις διαφωνίες του Γ.Παπανδρέου.

pasok-to-flert-me-simiti-antibaros-ston-giwrgoΗ στήριξη Σημίτη στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στην Δημοκρατική Παράταξη έρχεται ως αντίβαρο για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στις διαφωνίες του Γιώργου Παπανδρέου για το μέλλον του Κινήματος. 
Η καθαρή στήριξη και «συστράτευση» του Κ. Σημίτη στην προσπάθεια για την ανασύνταξη της Δημοκρατικής Παράταξης όπως αποτυπώθηκε στο θερμό κλίμα της συνάντησης που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, πιστοποιεί την σύγκλιση στο εγχείρημα του Ευ. Βενιζέλου ευρύτερων εκσυγχρονιστικών δυνάμεων του τόπου.

Με την ανακοίνωση συμπαράταξης του Κ. Σημίτη στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης και της σύγκλισης ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων ο Ευ. Βενιζέλος εμφανίζει ως πετυχημένη την προσπάθεια να ενεργοποιήσει τους δύο πρώην πρωθυπουργούς του κόμματος Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη εκπέμποντας μήνυμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα οι πρωτοβουλίες του Ευ. Βενιζέλου, σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σηματοδοτούν στους πολίτες που υποστηρίζουν το κόμμα, ότι υπάρχουν περιθώρια σύγκλισης όλων των ηγετικών στελεχών της παράταξης αρχής γενομένης από τους πρώην πρωθυπουργούς του κόμματος.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι αποτελεί προωθητική δύναμη για το εγχείρημα της Δημοκρατικής Παράταξης η ξεκάθαρη υποστήριξη του Κ. Σημίτη και επιμένουν ότι παρά τις διαφωνίες που εξέφρασε ο Γ. Παπανδρέου, ουσιαστικά συμμετέχει στην συζήτηση για την προοπτική του Κινήματος ενόψει πολιτικών εξελίξεων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου