Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

NYT: “Ψάχνοντας σπίτι ... στη Νάξο”

NYT: “Ψάχνοντας σπίτι... στη Νάξο”Μια βίλα στη Νάξο με θέα το Αιγαίο που πωλείται προς 1,8 εκατομμυρία ευρώ, παρουσιάζει άρθρο των New York Times με τον τίτλο «Ψάχνοντας σπίτι ... στη Νάξο, στην Ελλάδα» και υποστηρίζει ότι η αγορά ακινήτων στη χώρα μας έχει σταθεροποιηθεί .
 «Μια υπερπολυτελής κατοικία με θέα στο Αιγαίο η οποία πωλείται έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Η κατοικία είναι χτισμένη το 2004 και βρίσκεται σε μια προνομιακή έκταση 5000 τμ πάνω από την παραλία Μικρή Βίγλα ενώ διαθέτει επτά δωμάτια, οκτώ μπάνια, τέσσερις κουζίνες και δύο πισίνες με τζακούζι», γράφει ο αρθρογράφος και περιγράφει γλαφυρά τόσο την εντυπωσιακή βίλα όσο και το νησί.

Ο ιδιοκτήτης της Mobilia Real Estate, Patrick Tkatschenko, επισημαίνει ότι οι ξένοι επενδυτές δείχνουν ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακίνητα.  
 «Η πλειοψηφία των πελατών αναζητά μια καλή επένδυση, αλλά και ένα σπίτι που θα τους φιλοξενήσει μετά την συνταξιοδότησή τους, με τη Νάξο να γίνεται ένας ελκυστικός προορισμός».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των New York Times, οι επενδυτές που δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον προέρχονται από τις ΗΠΑ, την Κίνα αλλά και χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου