Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

BLUE STAR FERRIES. Χειμερινά δρομολόγια , αλλά και χειμερινές προσφορές πρόκληση !!! λέτε να πηγαίνουμε πιο συχνά στο νησί τον χειμώνα????

PLOIO BLUE STARΗ Blue Star Ferries έκανε γνωστό πως διαθέτει εισιτήρια σε τιμές από 20 ευρώ το άτομο και από 37,50 ευρώ ανά ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο στις γραμμές Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Χίου-Μυτιλήνης, για ταξίδια κατά την περίοδο από 1 Νοεμβρίου 2014 έως και 27 Μαρτίου 2015.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Super Οικονομική διαθέτει εισιτήρια των 20 ευρώ κατ” άτομο για περιορισμένο αριθμό θέσεων στην Οικονομική Θέση, σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά, όχι όμως για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης και δεν είναι δυνατή η κράτηση μέσω Internet. Τα εισιτήρια αυτά είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας και ώρας ταξιδιού.
Στην κατηγορία Special Οικονομική (έκπτωση 20% στην Οικονομική Θέση) προσφέρει εισιτήρια σε τιμές από 23 ευρώ για Κυκλάδες, από 27 ευρώ για Δωδεκάνησα και από 31 ευρώ για βορειοανατολικό Αιγαίο. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική Θέση σε κάθε δρομολόγιο από/προς Πειραιά, όχι πάντως για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης και δεν είναι η δυνατή κράτηση μέσω Internet. Τα εισιτήρια αυτά είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται. Ωστόσο, ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδιού. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά.
Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε επίσης:
*Εκπτωση 10% στη διακεκριμένη Θέση-σαλόνι για Κυκλάδες: Η προσφορά ισχύει για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων-Πειραιά, όχι για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
*Εκπτωση 20% στις καμπίνες για Κυκλάδες: Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους καμπινών, για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων-Πειραιά, όχι για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδιού. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. Η προσφορά ισχύει και ανά κρεβάτι, όπου οι συγκεκριμένοι τύποι καμπινών το επιτρέπουν.
*Εκπτωση 20% στις δίκλινες καμπίνες για Χίο-Μυτιλήνη: Η προσφορά ισχύει μόνο για δίκλινες εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες (LUX, Α2 & ΑΒ2), για τις γραμμές Πειραιά-Χίου-Μυτιλήνης-Πειραιά, όχι για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδιού. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. Η προσφορά ισχύει και ανά κρεβάτι, όπου οι συγκεκριμένοι τύποι καμπινών το επιτρέπουν.
*Εκπτωση 25% στις δίκλινες καμπίνες για Δωδεκάνησα: Η προσφορά ισχύει μόνο για δίκλινες εξωτερικές και εσωτερικές καμπίνες (LUX, Α2 & ΑΒ2), για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων, καθώς και για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδιού. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. Η προσφορά ισχύει και ανά κρεβάτι, όπου οι συγκεκριμένοι τύποι καμπινών το επιτρέπουν.
*Εκπτωση στα Ι.Χ. αυτοκίνητα, για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles: 50% έκπτωση στα Ι.Χ. αυτοκίνητα για τη γραμμή Πειραιά-Δωδεκανήσων-Πειραιά, 30% έκπτωση στα Ι.Χ. αυτοκίνητα για τις γραμμές Πειραιά-Κυκλάδων-Πειραιά και Πειραιά-Χίου-Μυτιλήνης. Οι εκπτώσεις αυτές δεν ισχύουν για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
*Εκπτωση 10% στους επιβάτες για τους κατόχους της κάρτας SeaSmiles: Η προσφορά ισχύει για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων-Πειραιά, σε κάθε δρομολόγιο, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, εκτός των κατηγοριών Super Οικονομική και Special Οικονομική, όχι πάντως για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
*Εκπτωση 20% στην επιστροφή των Ι.Χ. για Δωδεκάνησα: Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια επιστροφής των Ι.Χ. αυτοκινήτων, για τις γραμμές Πειραιά-Δωδεκανήσων-Πειραιά, όταν εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια μετάβασης. Δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
*Οικογενειακές προσφορές-έκπτωση 25% σε τετράκλινη καμπίνα: Η προσφορά ισχύει στις γραμμές των Κυκλάδων, Δωδεκανήσων και Χίου-Μυτιλήνης από/προς Πειραιά, καθώς και στις ενδιάμεσες διαδρομές και αφορά σε:
-Τέσσερις ενήλικες σε καμπίνα τετράκλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4),
-Τρεις ενήλικες και ένα παιδί σε καμπίνα τετράκλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4),
-Δύο ενήλικες και δύο παιδιά σε καμπίνα τετράκλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4).
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ταξιδέψουν τα τέσσερα άτομα στην ίδια καμπίνα και με τον ίδιο Κωδικό Κράτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου