Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Στους κορυφαίους ο Ολυμπιακός...

Στους κορυφαίους ο ΟλυμπιακόςΣχεδόν τριάντα θέσεις έχει ανέβει ο Ολυμπιακός στην κατάταξη της UEFA...
Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα κέρδη για έναν σύλλογο μετά από νίκες, όπως η προχθεσινή του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Αυτό αποδεικνύεται...
κάθε χρόνο για τους «ερυθρόλευκους», αφού την περσινή σεζόν με την πορεία που είχαν μέχρι τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έφτασαν στην 27η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Αυτή ήταν η καλύτερη μέχρι προχθές, καθώς η επικράτηση των Πειραιωτών επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας τους ανέβασε στην 25η θέση.

Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός αρχίζει να καθιερώνεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτό φανερώνεται και από τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Αμερικής. Από εκεί και πέρα, η θέση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι σημαντική, καθώς ένας από τους στόχους είναι να βρεθούν του χρόνου στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Πάντως, το εντυπωσιακό είναι πως από το καλοκαίρι του 2004, όταν η ομάδα μπήκε στο νέο Καραϊσκάκη, ξεκίνησε ως 54η στην Ευρώπη και μέσα σε μία δεκαετία έχει ανέβει σχεδόν 30 θέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου