Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Γκάζια» από τον Μίτσελ

«Γκάζια» από τον ΜίτσελΟ Μίτσελ είναι από τους προπονητές που σπάνια μιλάει στους ποδοσφαιριστές του. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής, όντας επαγγελματίας, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και δεν χρειάζεται να τους λέει τα αυτονόητα. 
Ωστόσο, στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, αποφάσισε να επέμβει για να περάσει το δικό του μήνυμα σε όλους. 

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής Μίτσελ μάζεψε τους βασικούς παίκτες για να τους κάνει… ιδιαίτερα, χωρίς να τους μιλήσει σε έντονο ύφος. 

«Δεν πρέπει να ψάχνετε δικαιολογίες στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Πρέπει να το ξεπεράσετε αυτό το κομμάτι. Επρεπε να το είχατε καταλάβει από το Αγρίνιο», φέρεται να ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε, λέγοντας ότι «με κάθε ομάδα θα συμβαίνει αυτό. Είστε οι πρωταθλητές. Ολοι θα θέλουν να σας κερδίσουν. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνουν». 

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ στάθηκε στον αγώνα του Περιστερίου: «Αλλα είπαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε στο παιχνίδι. Από το 20' και μετά δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είμαστε ομάδα. Δείξατε σαν να μην ξέρατε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε νέοι στην ομάδα, ρωτήστε τους παλαιότερους για το τι είναι ο Ολυμπιακός. Ρωτήστε τον Γιάννη (σ.σ.: Μανιάτη) να σας πει τι είναι ο Ολυμπιακός». 

Καταλήγοντας, ο Ισπανός τεχνικός έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια: «Συνέλθετε. Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα. Και με τη Μάλμε και με τον ΠΑΟΚ...». 

Στο καθαρά αγωνιστικό, οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τη Μάλμε για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Χθες ξεκίνησε η προετοιμασία το παιχνίδι στη Σουηδία, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν να αυξήσουν τις πιθανότητες της πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Φουστέρ και Σιόβα, ενώ οι τραυματίες Ντοσεβί και Γκαζαριάν δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA. Όσον αφορά τώρα τον Μπενίτες, ο Παραγουανός φορ αισθάνθηκε χθες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και σήμερα, αλλά υπάρχουν φόβοι για μυϊκό τραυματισμό που θα τον κρατήσει αρκετές μέρες εκτός δράσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου