Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

40 χρόνια ΝΔ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος το μεσημέρι θα μιλήσει στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο "Άθως Παλάς", στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
Η εκδήλωση θα γίνει συμβολικά στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς»  στον ίδιο χώρο, όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι "1974-2014, 40 χρόνια Νέα Δημοκρατία", θα βραβευθούν οι δέκα πρώτοι διατελέσαντες πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και ιστορικών ντοκουμέντων.
Στην εκδήλωση του Σαββάτου εκατοντάδες στελέχη και φίλοι της Ν.Δ ετοιμάζονται να δώσουν το δυναμικό παρών. Μαζική θα είναι η συμμετοχή στελεχών του κόμματος από την Βορεια Ελλάδα, ενώ το ενδιαφέρον συμμετοχής στελεχών από την Αθήνα χαρακτηρίζεται απρόσμενα εντυπωσιακό με δεδομένη και την εκδήλωση του επόμενου Σαββάτου στην Αθήνα.
Ανώτατα κομματικά στελέχη έλεγαν ότι το κόμμα της Ν.Δ κερδίζει το στοίχημα της συλλογικότητας και της πανστρατιάς, κάτι το οποίο άλλωστε συμβολίζεται έντονα και από τη συμμετοχή σημαντικών ιστορικών στελεχών.
Το «παρών» θα δώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος.
Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο κ. Σαμαράς δείπνησε με υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου