Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Το Ποτάμι: Ξεκινούν το απόγευμα οι εργασίες του πρώτου συνεδρίου...

Στο τεχνολογικό πάρκο του Λαυρίου ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής το 1ο συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο ...
στις πρόσφατες ευρωεκλογές κατέγραψε 6,6% και εξέλεξε δύο ευρωβουλευτές. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στις 8 το βράδυ, αφού τοποθετηθούν πρώτα οι ευρωβουλευτές Γραμματικάκης και Κύρκος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι των κομμάτων, εκτός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που δεν έλαβαν πρόσκληση, όπως αναφέρει το Έθνος της Παρασκευής.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο θα μιλήσει στο συνέδριο και ο Γρηγόρης Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ, ενώ ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος έχει λάβει προσωπική πρόσκληση, δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ότι στηρίζει την προσπάθεια, αλλά θα πρέπει το Ποτάμι να αποσαφηνίσει τη θέση του.

Επίσης το λόγο θα λάβουν οι δήμαρχοι της Αθήνας Γιώργος Καμίνης και της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Πριν από ένα 24ωρο ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι το Ποτάμι βαδίζει τον δρόμο που ήθελε και ο κόσμος, να γίνει παίκτης του πολιτικού συστήματος.

«Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα από το πουθενά, χωρίς κανένα κομματικό παρελθόν» ανέφερε και εξήγησε πως «είμαστε ένα προοδευτικό κίνημα που θέλει να έχει μαζί του τους προοδευτικούς φιλελεύθερους της χώρας και τους αριστερούς μεταρρυθμιστές»...
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Αρχειοθήκη ιστολογίου